- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Dursun baskanken nobetin boylesine canli olacagina ihtimal vermiyordum. Bir ara yaprak kimildamiyordu
Asıl sorun hanzodaydı çünkü.Ha dursun yine vizyonsuz ama hanzo haindi.!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun baskanken nobetin boylesine canli olacagina ihtimal vermiyordum. Bir ara yaprak kimildamiyordu
fransa 2 .lig bizim bizim burdaki defansların yanında yol geçen hanıdır.damiao ve bu famara en çok istemediğim adamlar,kendimce diyorum inşallah olmaz.olursa da gs topçusu der baştacı yaparız o ayrı.ama bence imkan varsa keşke milik gelebilse.
abi çoğunuz benden yaşça büyük belki saygısızlık da etmek istemem ama selam verdim bi as diye olmadı çoktandır bakamadım gelişme var mı dedim ona da cevap veren olmadı![]()
ban yermiyim ? :red: bence ban verilsin .. Umut/Burak/Semih/Sabri/Tarik kufur olarak sayilmali
fransa 2 .lig bizim bizim burdaki defansların yanında yol geçen hanıdır.damiao ve bu famara en çok istemediğim adamlar,kendimce diyorum inşallah olmaz.olursa da gs topçusu der baştacı yaparız o ayrı.ama bence imkan varsa keşke milik gelebilse.
Bu siralar foruma kus akini oldugu icin kimse yeni uyelere guvenmiyor. Ozellikle adinizdaki YY ve LL guven sonrunu cikarabilir. "kuslar" genellikle uye olduklari zaman ilginc isimleri vardir. Kusura bakma gormemisim yorumunu.
Aleykum Selam![]()

Ne adamsın ya, gece gece iyi güldüm GörkemAleykum Selam kardes ,
![]()
Vay , Aydın kardeşim nasıl da misafirperver .YakışırMerhaba rdaş
Nasılsın
Ekstra oyuncu gonderilirse bir tane daha orta saha alinacakmis. Nerede gordum hatirlamiyorum.
umut 5 gol atamaz lig 2'de yani, gelsin bakalim farfara ucuz para ile alirsan bide baska bir forvetle suslersin umutu gonderirsin
gonderip barcelonaya transfer olacak goreceksinizlaflara bak vaaay vah (jempaulkaracaahmetgiller)
![]()
Ne adamsın ya, gece gece iyi güldüm Görkem![]()
Valla ben hala kendime inanamıyorum bu konuda ama bu Umut'u ilk senesi seviyordum.Heralde psikolojik sorunlarım vardı o zamanlarUmut ligue 1 de 5 Gol atdı.
#BigKapakkk
![]()
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk