Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brumadan aldigimizin +50%sini 29 yasindaki bir stopere verecegiz beyler facia transfer olur

Brezilya Liginden stoper almak riskli iş zaten
bayer-04-legenden-lucio.jpg
David-Luiz.jpg
Marquinhos2.jpg

Evet kesinlikle.

Maicon'u savunmak gibi olmasin ama aklima biz Juventus'dan Melo yu alirken da ayni yorumlar yapiliyordu. Juventus taraftari bayram ediyordu "kazmayi" kakaladik diye. Sonra geldi bizde ne yapti hepimiz biliyoruz.

Maicon ile acerbi birlikte gelmez +15 milyon bonservis ödenmez 2 stopere

Acerbi gelsin

Besiktas da Cannavaro ya dönüstü degil, Iki lig arasinda dünyalar kadar seviye farki var. Orada lig sonuncusunun vasat/kötü stoperi olan adam bizim ligimizde öne cikiyor yildiz oluyor.

Olcay da mesela lig sonuncusundan geldi Besiktas'a. Bundesliga da koca sezonda 1 gol atan adam Türkiye de basimiza yildiz kesildi. Böyle cok örnek var. Orada vasat/kötü olan adamlar bizim ligimizde öne cikiyor. Marcelo iyi stoper degil, Besiktas daha kompakt oynayan bir takim takim savunmalari daha iyi takimin savunma anlayisi daha iyi oldugu icin böyle gözüküyor. Koy bizim Chedjou yu Besiktas'a en az Marcelo kadar oynamazsa ben hic birsey bilmiyorum.

Öte yandan Marcelo'yu bize koy o da rezil olur her mac küfür yer.
Ben Marceloyu beğeniyorum zorluk seviyesi yüksek maçlarda da iyi oynuyor bjk 2 senedir derbi kaybetmiyor nerdeyse yine CL maçalarında da iyiydi ama dediğin gibi takım iyi olunca savunma oyuncularınin performansı da artıyor.

4 lu defans oynanacaksa tum stoper butcesini Acerbi'ye bassinlar, yerli stoperlerimizi de o kadar yerin dibine sokmayalim Acerbi ile iyi olacaklardir.
Semih bile Ujfalusi ile neler yapti biliyoruz, Serdar Aziz sakatlanmazsa zaten sorun yok.

9-10 ne istiyorlarsa verin Acerbi'ye , Italyan, uzun boylu, solak, teknik, savasci daha ne olacak acaba

yav ne agladınız be kardesim,maicon u bile alamayacak bu mallar,gelirse öpün basınıza koyun..

İnterde de Melo sevilmiyordu,Hagi de sevilen biri degildi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav onlar bilindik oyuncular, ona bakarsan Bale'de Madrid'de sevilmiyor bu nasil kiyas?
Maicon öyle kendini tüm futbol piyasasina kanitlamis birisi degil, ki kendi taraftari bile en iyi yaslarinda sevmiyorsa Brezilya gibi bir ligde, soru isareti uyandirmasi normal

Maicon'u savunmak gibi olmasin ama aklima biz Juventus'dan Melo yu alirken da ayni yorumlar yapiliyordu. Juventus taraftari bayram ediyordu "kazmayi" kakaladik diye. Sonra geldi bizde ne yapti hepimiz biliyoruz.

Meloyu istemeyen ama JUVENTUSTU juventusun elinde pogba vidal varken kimseyi istemezlerdi zaten... sao paolo gibi köy takimi maiconu istemiyor ayrica Melo defalarca milli olmus bi oyuncu maiconla kiyaslanamaz

Bana da ucuz geldi zaten.

Boy olayina cok takilan var nedense, diyelim ki 2 stoper alinacak bunlardan biri Vida olabilirdi. Digeri de dedigin gibi 1.90 boyunda stoper olabilir. Ben zaten kac tane stoper alacaklarini cozemedim.

Boy olayina takmamizin sebebi son 6-7 yildir 1 84'den uzun bir stoperimizin olmamasi, mevcut kadroda stoperlerin boyu 1 83 1.84 ve cogu pozisyonlarda dogru yerde durmuyorlar, rakipler kornerleri ve duran toplari penalti olarak kullaniyor

Ha maicon veya acerbi'yi alirsin, yanina da Vida birsey demem, ozaman duvar gibi savunma hattin olur ama onlerine de oyunu iki yonlu oynayabilen bir orta saha sart

Meloyu istemeyen ama JUVENTUSTU juventusun elinde pogba vidal varken kimseyi istemezlerdi zaten sao paolo gibi köy takimi maiconu istemiyor ayrica Melo defalarca milli olmus bi oyuncu maiconla kiyaslanamaz
Sao Paolo da Brezilyanin 'Juventus' u. Bu adam bundan once de 7 yil Porto gibi 'koy takiminda' oynadi mi diyelim?

O stoperler başka ligde daha iyi oldular

Ayrıca Luiz bu sezondan önce çok eleştiri alan birisiydi

Biz hazır stoper arıyoruz

Maicon Porto'dada gayet iyidi diyorlar sonra geri Brezilyaya donmus nedeni tam bilmiyorum ama iste. Bilmiyorum valla 50/50 gibi gozukuyor su Maicon dogrusu su taraftar yorumlarini okuyunca bende killandim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt