Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.007
- 1.460
- 1.853
brumadan aldigimizin +50%sini 29 yasindaki bir stopere verecegiz beyler facia transfer olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brezilya Liginden stoper almak riskli iş zaten
kiralik geldi meloya 8 milyon euroluk bi para atmadikMelo bize gelirken Juve taraftarları göbek atıyordu
bizim taraftar da gömmüştüMelo bize gelirken Juve taraftarları göbek atıyordu
Ben Marceloyu beğeniyorum zorluk seviyesi yüksek maçlarda da iyi oynuyor bjk 2 senedir derbi kaybetmiyor nerdeyse yine CL maçalarında da iyiydi ama dediğin gibi takım iyi olunca savunma oyuncularınin performansı da artıyor.Besiktas da Cannavaro ya dönüstü degil, Iki lig arasinda dünyalar kadar seviye farki var. Orada lig sonuncusunun vasat/kötü stoperi olan adam bizim ligimizde öne cikiyor yildiz oluyor.
Olcay da mesela lig sonuncusundan geldi Besiktas'a. Bundesliga da koca sezonda 1 gol atan adam Türkiye de basimiza yildiz kesildi. Böyle cok örnek var. Orada vasat/kötü olan adamlar bizim ligimizde öne cikiyor. Marcelo iyi stoper degil, Besiktas daha kompakt oynayan bir takim takim savunmalari daha iyi takimin savunma anlayisi daha iyi oldugu icin böyle gözüküyor. Koy bizim Chedjou yu Besiktas'a en az Marcelo kadar oynamazsa ben hic birsey bilmiyorum.
Öte yandan Marcelo'yu bize koy o da rezil olur her mac küfür yer.
Araya giriyorum musadenizle, ama biz kiralama bedelleri + bonservisi icin toplamda yaklasik 7 milyon euro odemistik yinede.kiralik geldi meloya 8 milyon euroluk bi para atmadik
hem juve baska sao paolo baska
Yav onlar bilindik oyuncular, ona bakarsan Bale'de Madrid'de sevilmiyor bu nasil kiyas?İnterde de Melo sevilmiyordu,Hagi de sevilen biri degildi
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maicon'u savunmak gibi olmasin ama aklima biz Juventus'dan Melo yu alirken da ayni yorumlar yapiliyordu. Juventus taraftari bayram ediyordu "kazmayi" kakaladik diye. Sonra geldi bizde ne yapti hepimiz biliyoruz.
![]()
![]()
![]()
Evet kesinlikle.
Bana da ucuz geldi zaten.
Boy olayina cok takilan var nedense, diyelim ki 2 stoper alinacak bunlardan biri Vida olabilirdi. Digeri de dedigin gibi 1.90 boyunda stoper olabilir. Ben zaten kac tane stoper alacaklarini cozemedim.
fener daha gecen sezon Skrteli aldi 5 milyon euroya stopermi kalmadi dunyada sanki7.5 milyon euroya hangi stoperleri istersiniz mesela? Maicon ve Acerbi yi saymayalim. Baska kim alinabilir bu paralara?
Sao Paolo da Brezilyanin 'Juventus' u. Bu adam bundan once de 7 yil Porto gibi 'koy takiminda' oynadi mi diyelim?Meloyu istemeyen ama JUVENTUSTU juventusun elinde pogba vidal varken kimseyi istemezlerdi zaten sao paolo gibi köy takimi maiconu istemiyor ayrica Melo defalarca milli olmus bi oyuncu maiconla kiyaslanamaz
O stoperler başka ligde daha iyi oldular
Ayrıca Luiz bu sezondan önce çok eleştiri alan birisiydi
Biz hazır stoper arıyoruz
Haha...Dursun ozbekLozano psv'de... Lan biz niye almadik