Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon frikik goller atarak ekstra işler yaptığı için burada çok övülüyordu. Adam ligin hızlı forvetlerine karşı dökülüyor ŞLde ne yapar acaba

Maiconu beğenenleri saygı duyuyorum. Kendilerine göre haklı sebepleri var sonuçta.

Maicon bize hava üstünlüğü mü sağladı?

Ulan duran toptan kevgire çevirdiler bizi kaç kere adamını takip etmedi Maicon.

Fatih Hoca gelene kadar her maç duran toptan gol yiyorduk. Geldikten sonra da sivas, kasımpaşa maçlarını açın bir izleyin...

Yapmayın adamı savunacağım diye komik oluyorsunuz.

He bu bizim stoper ihtiyacımız olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben şahsen Denayer’i severim ama bize birinci sınıf bir stoper lazım. Miranda olur,Zouma olur veya Mangala olur birilerini almalıyız. Tabi gönül Miranda diyor ama.
Maicon
Serdar
Miranda
Ozan

Maicon, Belhanda, Feghouli hatta ve hatta Gomis bile benim için olmazsa olmaz değildir. Muslera ve Fernando hariç ederini bulan herkesin satılması taraftarıyım.

arkadasın birisi yazmıs kuzey pazarına bakmalıyız diye kesinlikle cok dogru cok iyi topcular var hem iş ahlakı yüksek oyuncular

kuzeyli oyuncu dısında iyi zencilerde var hatırlayın sisto denilen bebeyi almadık resmen bizdeki almancı camışların ceyregi fiyatındaydı

elmander sanırım oyuncu tarıyordu ya oyuncu bulamadı yada oyuncu buldu ama bizimkiler illa ucuz almak istemiyoruz bize girsin derdinler !!

Maicon iyidir.

Yüksek teklif yoksa kalabilir.

Maicon'a kimse müthiş stoper, eleştirmeyin vs demiyor. Herkes eleştirilebilir ve eleştirilmeli de zaten. Ama eleştiri yaparken ayar kaçırılıyor çoğu zaman. Eleştir ama adama amatör futbolcu, saatli bomba muamelesi yapma.

Bu gözler Dany, Chedjou, Semih'i izlemiş yav. Maicon bu kadar kötüyse, bu adamlara ne diyeceğiz o zaman. Bi omuz darbesiyle 20 metre uçan Semih, her maç ne kadar iyi oynuyor dediğimiz an kritik hata yapıp direk gol yediren Dany, ne boka yaradığı belli olmayan Chedjou...

Velhasıl kelam; bu adamın defoları yok mu, var tabii. Zaten bunlar defalarca yazıldı çizildi.
Yapıcı eleştiri bambaşka olay, tamamen itin bi taraflarına sokup sövmek bambaşka olay.

Aynı şeyi millet Belhanda için de yapıyor. Zamanında anlık sinirle ben de yapmışımdır. Ama bunlar doğru şeyler değil. Ki Belhanda'yı günahım kadar sevmem, neler yazmışımdır daha önce hakkında, bilen biliyor.

Savunmayı Uruguaydan alalım :)

Oradan kötü savunma oyuncusu çıkacağını düşünmüyorum pek. Herifler anasının karnında savunmayı öğrenmeye başlıyor galiba

Fatih Terim'in oynatmak istedigi futbolda MAICON'a yer yok arkadas bunu niye anlamiyorsunuz?

Bizim hedefimiz zaten üst üste sampiyonluklar kazanip Sampiyonlar Ligi'nin artan gelirlerini kasaya koyup ekonomik olarak düzlüge cikmak. Bunu da minimum harcama, maksimum performans alacagimiz oyuncularla yapabiliriz.

Türkiye Ligi'nde özellikle kendi sahamizda biz savunmayi önde kuran ve hep 60-65 topla oynayan taraf oluyoruz. 60-65 olmasa bile 50-55 topla oynama olur ama oyun ve topun kontrolü elimizde. Baskili oynuyoruz, rakibe asla oyun oynamasina izin vermiyoruz.

Savunmayi önde kurup baskili futbol oynadigimiz icin kaptirdigimiz toplarda kontra atak tehlikesi maksimum seviyededir. Iste aldigimiz Mugdat gibi topculardan her takimda artik neredeyse bir tane var. Fofana falan mesela. Elvis Manu bile rezil etti bizimkileri.

Maicon bu kontra atak savunmasinda bulabilecegin en kötü stoperlerden biridir. Hem ayagi temiz olacak, hem hizli olacak hemde az biraz oyun kuracak stoper lazim. Ama bizde bunlarin hepsini iyi yapani alacak para yok, mecburen yarim yarim alabiliyoruz anca.

Modern futbolda iki agir stoperle cok nadir oynarsin, oynarsan da beklerden biri defansif olur, ön libero diye tabir ettigimiz orta sahadaki emniyet sibobu görevini üstlenen oyuncu stoperlere cok yakin oynar, o stoperlerde topu hemen onlara verir. Mesela Portekiz Milli Takimi'nin hocasinin elinde Pepe-Fonte'den baska stoper olmadigi icin sag bekte cogu zaman daha defansif olan Cedric'i oynatiyor, William Carvalho da stoperlere yakin oynuyor.

Maalesef sirf hava toplarini süpürsün diye bir stopere 8 milyon euro verdigimiz ortada. Yillardir Maicon kadar stoperimiz bile olmadigi icin ilk geldigi zaman hepimiz acayip sevinmistik maliyetinden bagimsiz olarak ama ideal olan söyle 30 yas üstü bir stoperi 2 milyon civari, yani Ujfalusi fiyatina alip 1-2 sene faydalanip onun tecrübesiyle birlikte az bucuk rotasyonda oynayacak yerli bir stoperi cikarabilmek olmaliydi.

Maicondan hava toplarında ilk yarıda faydalanmamız gereken çok bisey olmadı.serdar karşıladı topları.ama maicon duran toplarda ilkyarida hataliydi derseniz takım savunması ve dizilişi kötüydü derim o zaman da.

arkadasın birisi yazmıs kuzey pazarına bakmalıyız diye kesinlikle cok dogru cok iyi topcular var hem iş ahlakı yüksek oyuncular

kuzeyli oyuncu dısında iyi zencilerde var hatırlayın sisto denilen bebeyi almadık resmen bizdeki almancı camışların ceyregi fiyatındaydı

elmander sanırım oyuncu tarıyordu ya oyuncu bulamadı yada oyuncu buldu ama bizimkiler illa ucuz almak istemiyoruz bize girsin derdinler !!

Kesinlikle kuzey pazarı , adam gibi adamlar iş ahlakı üst düzey , linnes bugün orta sahada oynasa ses çıkarmaz eleman , Ordan gidip kemik orta saha bulmak lazım ihya da eder eminim .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ujfalusi'de ağırdı ki sağ bek oynamasına rağmen ama hiçbir zaman rakibinin arkasında kalmazdı.

Çünkü pozisyon almasını biliyordu. Öyle her önüne gelen topçuya hamle yapmazdı.

Maicon maşallah herkesten top alacağını sanıp direk atlıyor sonra zaten rezil ediyor kanat oyuncuları savunma tanrımızı.

Ujfalusi bir defa rakibinin arkasında kaldı. O da süper final Arena'daki 1-2 kaybettiğimiz fb maçında stoch'un arkasında kaldı hiç unutmam mesela o pozisyonu.

Biz Semih ve Dany ile şampiyonlar liginde çeyrek oynadık. Ligde eze eze şampiyon olduk. Mesele bireysel değil mesele doğru adamlar ile tandem kurmak biz bunu yapamıyoruz hep aynı tip stoper alıyoruz ve 20 milyon euro harcamışız karşılığı koca bir sıfır...

Maicon'a kimse müthiş stoper, eleştirmeyin vs demiyor. Herkes eleştirilebilir ve eleştirilmeli de zaten. Ama eleştiri yaparken ayar kaçırılıyor çoğu zaman. Eleştir ama adama amatör futbolcu, saatli bomba muamelesi yapma.

Bu gözler Dany, Chedjou, Semih'i izlemiş yav. Maicon bu kadar kötüyse, bu adamlara ne diyeceğiz o zaman. Bi omuz darbesiyle 20 metre uçan Semih, her maç ne kadar iyi oynuyor dediğimiz an kritik hata yapıp direk gol yediren Dany, ne boka yaradığı belli olmayan Chedjou...

Velhasıl kelam; bu adamın defoları yok mu, var tabii. Zaten bunlar defalarca yazıldı çizildi.
Yapıcı eleştiri bambaşka olay, tamamen itin bi taraflarına sokup sövmek bambaşka olay.

Aynı şeyi millet Belhanda için de yapıyor. Zamanında anlık sinirle ben de yapmışımdır. Ama bunlar doğru şeyler değil. Ki Belhanda'yı günahım kadar sevmem, neler yazmışımdır daha önce hakkında, bilen biliyor.
Onur kardeşim, o gün sana ergen demistim ya özür diliyorum. Yazılarını dikkatli okuyunca farkettim . Seni buradakilarle bir etmem büyük hataydı, yolun açık olsun kardeşim.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicondan hava toplarında ilk yarıda faydalanmamız gereken çok bisey olmadı.serdar karşıladı topları.ama maicon duran toplarda ilkyarida hataliydi derseniz takım savunması ve dizilişi kötüydü derim o zaman da.
Yav savunma dizilişi apayrı olay. Sen bunu doğru yapmazsan hava topunda istediğin kadar iyi ol. Gol yersin yine.

Maicon gayet sert ve hava topunda etkili bir isim. Hava topu zayıf olan adam her kornerde tehlike yaratabilir mi? Maicon ne zaman biz köşe vuruşu yapsak ve rakip ceza sahasında gol aramaya gelse tehlike yarattı. Herif stoperleri ezip gömüyordu kafayı. Bu adama şimdi sen neye göre hava topunda zayıf diyorsun. Ben de orasını anlamadım...

Neyse uzatmaya gerek yok hava topu, pozisyon alma vs zaten bu sezon hepimiz tekrardan göreceğiz Maicon ne olacak...

Ama çabuk unutuyorsunuz hele ki şampiyonluk falan gelince.

Herkese iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt