- 1 Mayıs 2018
- 58.598
- 49.373
- 3.873
Care Miranda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadasın birisi yazmıs kuzey pazarına bakmalıyız diye kesinlikle cok dogru cok iyi topcular var hem iş ahlakı yüksek oyuncular
kuzeyli oyuncu dısında iyi zencilerde var hatırlayın sisto denilen bebeyi almadık resmen bizdeki almancı camışların ceyregi fiyatındaydı
elmander sanırım oyuncu tarıyordu ya oyuncu bulamadı yada oyuncu buldu ama bizimkiler illa ucuz almak istemiyoruz bize girsin derdinler !!
Onur kardeşim, o gün sana ergen demistim ya özür diliyorum. Yazılarını dikkatli okuyunca farkettim . Seni buradakilarle bir etmem büyük hataydı, yolun açık olsun kardeşim.Maicon'a kimse müthiş stoper, eleştirmeyin vs demiyor. Herkes eleştirilebilir ve eleştirilmeli de zaten. Ama eleştiri yaparken ayar kaçırılıyor çoğu zaman. Eleştir ama adama amatör futbolcu, saatli bomba muamelesi yapma.
Bu gözler Dany, Chedjou, Semih'i izlemiş yav. Maicon bu kadar kötüyse, bu adamlara ne diyeceğiz o zaman. Bi omuz darbesiyle 20 metre uçan Semih, her maç ne kadar iyi oynuyor dediğimiz an kritik hata yapıp direk gol yediren Dany, ne boka yaradığı belli olmayan Chedjou...
Velhasıl kelam; bu adamın defoları yok mu, var tabii. Zaten bunlar defalarca yazıldı çizildi.
Yapıcı eleştiri bambaşka olay, tamamen itin bi taraflarına sokup sövmek bambaşka olay.
Aynı şeyi millet Belhanda için de yapıyor. Zamanında anlık sinirle ben de yapmışımdır. Ama bunlar doğru şeyler değil. Ki Belhanda'yı günahım kadar sevmem, neler yazmışımdır daha önce hakkında, bilen biliyor.
Yav savunma dizilişi apayrı olay. Sen bunu doğru yapmazsan hava topunda istediğin kadar iyi ol. Gol yersin yine.Maicondan hava toplarında ilk yarıda faydalanmamız gereken çok bisey olmadı.serdar karşıladı topları.ama maicon duran toplarda ilkyarida hataliydi derseniz takım savunması ve dizilişi kötüydü derim o zaman da.
Onur kardeşim, o gün sana ergen demistim ya özür diliyorum. Yazılarını dikkatli okuyunca farkettim . Seni buradakilarle bir etmem büyük hataydı, yolun açık olsun kardeşim.
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de özür dilerim kırıcı olduysam. Olabiliyor forum ortamında böyle şeyler. Benim açımdan hiçbir problem yok.