Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole ilk sezonunda iyiydi, ikinci sezonda biraz batirdi, bunda Denayer'in gitmesi, hoca degisiklikleri falan etki etmis olabilir cunku ozguveni tamamen kaybolmus gibiydi, sahada sacmalayip duruyordu.

Sevilla bir isik gordu ki kiraladi. Fatih hoca ile iyi bir seviye'ye gelebilir mi, bence gelebilir ama diger taraftan da 14 yabanci hakkini dogru kullanmak lazim. Beklerde Mariano, Linnes ve Nagatomo varken bir yabanci bek daha gereksiz olur.
Sevilla scoutları Real madrid ile yaptigimiz hazirlik macini izlemislerdir çok iyi oynamisti

Lionel+Carole+France+v+Morocco+Toulon+Tournament+y_fLa27heFMl.jpg

muslera

mariano
linnes
nagatomo
carole
maicon
serdar
ahmet

fernando
donk
selcuk
belhanda

feghouli
garry
sinan
mugdat

gomis
eren

18 kisilik bir mevzu soz konusu
buriya
2 adet oyuncu eklenirse iyi olur
1= yedek kaleci
2= orta saha

bu tarz bir mevzuat olacagini dusunuyorum

Ve belki agustos ayinda yine denayer kiralanir

Hoca atletik stoperleri sever

Eren gidecek olursa yerine bi yedek forvet te kiralanabilir

yav tamam carole gitsin,zaten herkes aynı fikirde.az geçmişteki iyi caroleı andık.endişelenmeyin hemen

burdakiler kıyamıyo carole'a,yoksa ben batuhan tekin,furkan korkut,süleyman luş gibi 3 tane milli takım solbeki şans bulsun isterim
Sergen ciddi soruyorum bu alt yapida yetenekli bir oyuncu yok mu yaw. Hepsi ayni Ozgur Can, Emre Can Coskun, Serdar Eylik, Anil Dilaver, Volkan Pala gibiyse kapatalim bu alt yapiyi.

Yedek sol bekimiz yok

Hoca bunun planlamasini yapmistir,lato yerine carole olacak yedekte para harcamadan alternatif yaratmis olduk

Kalan 2 yabanci hakkini orta saha ve stopere kullaniriz

Sergen ciddi soruyorum bu alt yapida yetenekli bir oyuncu yok mu yaw. Hepsi ayni Ozgur Can, Emre Can Coskun, Serdar Eylik, Anil Dilaver, Volkan Pala gibiyse kapatalim bu alt yapiyi.
30 futbolcu var şu an yaptıgım listede.inşallah 10u şans bulur bu 2-3 yılda.hakan baltanın oglu,ayhanın oglunun oldugu jenerasyonlar da iyi.2003lüler falan.

ali yavuz kol
mustafa kapı
yunus akgün
ahmet sivri
celil
ozan

güvenebilecegimiz 6lı şimdilik.mustafa cok daha erken şans bulacak emre belezoglu gibi galiba.çünkü çok üst seviye.agustosta 16 olacak.

4 tane yabancıdan oluşan bek saçma.linnes solbeki de yedekliyo.altyapıdan hallolur o mevzu inşallah.yerli birini bulsunlar ya da.carolle yola çıkılmaz

Yedek sol bekimiz yok

Hoca bunun planlamasini yapmistir,lato yerine carole olacak yedekte para harcamadan alternatif yaratmis olduk

Kalan 2 yabanci hakkini orta saha ve stopere kullaniriz
Forvette 1 tane adamın varken kontenjanını gereksiz bir sol beke ayırmaz Hoca. Üstüne 4 yabancı bek ama 1 forvet, öyle bir şey yapmayacağı kesin

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mariano - maicon - serdar - nagot
(lines - ahmet - carol - carol)

karol 2 mevkiyi birden yedekleyebilir
fmcilere kalsa yukarda yazdigimdan 5 adam degistirirler mumkunse carolu isteyenler tarzi cumleler kurup gecenin 2.30unda tansiyonumuzla oynamasinlar

carole'ın sözleşmesi uzatılıp 1 sene fransaya kiralansın derken,iyi olabilme ihitmali için dedim.durumu takip edilebilir.neticede gelecek görüp aldık ama bu sene için olmaz

Fatih Terim : Sağ ayaklı bir oyuncuyu sol bek oynatmaktansa, Hakan Balta'yı tercih ederim

10 Ocak tarihinde yaptigi aciklama

Linnes falan gecin o isleri Fatih hocadan sonra sag bekte mükemmel oynadi

Sol bekin yedegi büyük ihtimal carole olacak,gecen sezon nagatomo'nun yedegi latoydu bu sezon carole olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt