Suat Alacahan
Sarı Üye
- 16 Temmuz 2011
- 748
- 286
- 1.023
Hulk'u neden düşünmüyorlar. Şartları çok mu ağır olur renkdaşlar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünlü mu bu bayan![]()
ya da diziliş değiştireyim o zaman renkdaş Alan kanatta da oynuyor nasılsaBelhanda: "ben 8 numarayim" ..
ya da diziliş değiştireyim o zaman renkdaş Alan kanatta da oynuyor nasılsa
________________Muslera
Linnes______Kjaer_____Marcao____Nagatomo
_____Belhanda___Savier___Fernando
___Alan__________Bony____________Haraslin
ya da diziliş değiştireyim o zaman renkdaş Alan kanatta da oynuyor nasılsa
________________Muslera
_____Belhanda___Savier___Fernando
___Alan__________Bony____________Haraslin
o zaman belhandayı satalım renkdaş gerek kalmadı feghouli var
________________Muslera
Feghouli___Savier____Fernando___Haraslin
______________Alan____Bony

Tuh bos bosuna heyecan yaptik deseneHerkes kafa buluyor.
Kafalar pırıl pırıl.
Bir saat içinde de Balotelli imzaladı haberleri başlar.
Şimdi şöyle bişey var Bony evet çok sağlam bir durumda değil ama Adebayor akbilspor'a gelirken muazzam bir halde mi geldi ? veya bu sene ligin en etkili oyuncularından birisi olan Robinho sivas'a gelirken çok hazır vaziyette miydi ? bu adamlar 33-34 yaşlarında gelirken Bony hala 30 yaşında
Sakatlığı tamamen geçmiş bu 2 aydır iyi kötü forma giymeye başlamış durumda Bony, bence gelirde maç ritmini yakalarsa uzun zaman sonra kaliteli bir forvet izleriz
Üstelik Swensea 'den bedelsiz alacağımız söyleniyor, tutup Bony aylarca oturup Galatasaray 'la maaş pazarlığı yapabilecek durumda da değil,
Yönetimin daha iyisini alamayacağını da göz önünde bulundurursak ben W.Bony transferine olumlu bakıyorum, en azından mevcut durunda olumlu bakmak zorundayım ...
Yillik 12 alıyor renktaş çok da ağır olmaz heraldeHulk'u neden düşünmüyorlar. Şartları çok mu ağır olur renkdaşlar ?

Hıh işte tam da bunu söylüyorum reis, Bony gelmezse bizimkiler tutup da Bacca 'yı getirmeyecekler eminim ki Demba Ba gelir, o yüzden yine Bony 'ye şükretmek gerekiyor ...100 % agree .. daha iyisini alamadiklari icin Bony ! .. buna sükür edecegiz iste..
yoksa Ba yi izlersiniz![]()