Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
09f7e3f37a07cf1b1a75bc33f3395606.jpg

@Hayri Cund

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne'nin kral olduğu ligde Bony sakatlık yaşamazsa hayli hayli kral olur. Kabız Eren ligde 8 tane yapıştırdı.

ya da diziliş değiştireyim o zaman renkdaş Alan kanatta da oynuyor nasılsa

________________Muslera
Linnes______Kjaer_____Marcao____Nagatomo
_____Belhanda___Savier___Fernando
___Alan__________Bony____________Haraslin

Şu kadroda Haraslin yerine Feghouli baya UEFA kupasını alır.

ya da diziliş değiştireyim o zaman renkdaş Alan kanatta da oynuyor nasılsa

________________Muslera
Linnes______Kjaer_____Marcao____Nagatomo
_____Belhanda___Savier___Fernando
___Alan__________Bony____________Haraslin

bak bu daha güzel oldu :) .. ama malesef bunlarin 14 gün icinde bu kadroyu kurabilceklerine güvenemiyorum :(

bonynin bu sezonu bırak,daha 2 sezon önce şampiyonlar liginde yaptıkları ortada.3 gol 3 asist.eger sakatlıgını atlattıysa ki oynamaya baslamış,gelisn direkt.

ama 3 forvet alınacaksa bony gelsin.ben alan ve tettehden yanayım

Şimdi şöyle bişey var Bony evet çok sağlam bir durumda değil ama Adebayor akbilspor'a gelirken muazzam bir halde mi geldi ? veya bu sene ligin en etkili oyuncularından birisi olan Robinho sivas'a gelirken çok hazır vaziyette miydi ? bu adamlar 33-34 yaşlarında gelirken Bony hala 30 yaşında

Sakatlığı tamamen geçmiş bu 2 aydır iyi kötü forma giymeye başlamış durumda Bony, bence gelirde maç ritmini yakalarsa uzun zaman sonra kaliteli bir forvet izleriz

Üstelik Swensea 'den bedelsiz alacağımız söyleniyor, tutup Bony aylarca oturup Galatasaray 'la maaş pazarlığı yapabilecek durumda da değil,

Yönetimin daha iyisini alamayacağını da göz önünde bulundurursak ben W.Bony transferine olumlu bakıyorum, en azından mevcut durunda olumlu bakmak zorundayım

Bonservis yükü olmayacak, 1.5 yıllık maliyeti fazla olmayan bir sözleşme ile Bony gelsin ...

ligde alan tetteh deneyip,2.yarı bonyi koyup bi duruma bakabilirdik ne guzel.yani hangisi daha etkili diye

Şimdi şöyle bişey var Bony evet çok sağlam bir durumda değil ama Adebayor akbilspor'a gelirken muazzam bir halde mi geldi ? veya bu sene ligin en etkili oyuncularından birisi olan Robinho sivas'a gelirken çok hazır vaziyette miydi ? bu adamlar 33-34 yaşlarında gelirken Bony hala 30 yaşında

Sakatlığı tamamen geçmiş bu 2 aydır iyi kötü forma giymeye başlamış durumda Bony, bence gelirde maç ritmini yakalarsa uzun zaman sonra kaliteli bir forvet izleriz

Üstelik Swensea 'den bedelsiz alacağımız söyleniyor, tutup Bony aylarca oturup Galatasaray 'la maaş pazarlığı yapabilecek durumda da değil,

Yönetimin daha iyisini alamayacağını da göz önünde bulundurursak ben W.Bony transferine olumlu bakıyorum, en azından mevcut durunda olumlu bakmak zorundayım ...

100 % agree .. daha iyisini alamadiklari icin Bony ! .. buna sükür edecegiz iste..

yoksa Ba yi izlersiniz :)

keşke

alan
tetteh
bony (penaranda)
savanier
ömer toprak
sinan kurt

yapsak

donk ve marianoyu yolla al su 4 yabancıyı

100 % agree .. daha iyisini alamadiklari icin Bony ! .. buna sükür edecegiz iste..

yoksa Ba yi izlersiniz :)
Hıh işte tam da bunu söylüyorum reis, Bony gelmezse bizimkiler tutup da Bacca 'yı getirmeyecekler eminim ki Demba Ba gelir, o yüzden yine Bony 'ye şükretmek gerekiyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt