Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tehteh gelmezse büyük yıkım olur benim için

Galatasaray düşmanlarının.....

Emirhani taraftar baya tutar
Tekmeye kafa sokan bir cocuk
bu ligde yetişen beklere baktıgında son dönemde ergun penbe kadar sogukkanlı ve onun gibi oyun aklı olan,oyunu okuyan,teknik ve hücumcu bi bek sadece emirhan.aslında şu an herkesin dikkatini ceken halil kaya da sagbekti.solbekte de oynayabilyo yine halil.o da olur.

altınordudan gelen ve u 19da oynayan berk akdemir de cok iyi. yusuf erdem gümüş hepsinden iyi zaten de.yusuf erdem gümüş elit oalcak.baska bi seviye zaten.murat senel var daha.oooo

Şunu da söyleyim şahsi fikrim transfer döneminin son günlerine kadar transfer ümidiyle bekleriz sonra yönetim transfer yapamayınca oturur Fatih Terim 'le yahu biz stoper alamadık ama Serdar 'ı affetsen hocam ? derler

Ben Ozan 'ın ayrılışı sonrası Serdar 'ın affedilip kadroya dönme olasılığını %90 olarak görüyorum, hatta bunu yönetimin baskısıyla olacağını da ekliyorum

Eğer yönetim gerçekten Fatih Hoca istemiyorsa gönderelim düşüncesinde olsaydı şimdiye kadar Serdar 'ı 1651651 kere göndermişlerdi

Ben bunu buraya bırakayım ligin ikinci yarsında stoper ikilimiz Serdar-Marcao olarak rez alın ...

semih olmuyosa hemen ömeri ya da cagları kiralasınlar.rotasyonda kimse yok

Şunu da söyleyim şahsi fikrim transfer döneminin son günlerine kadar transfer ümidiyle bekleriz sonra yönetim transfer yapamayınca oturur Fatih Terim 'le yahu biz stoper alamadık ama Serdar 'ı affetsen hocam ? derler

Ben Ozan 'ın ayrılışı sonrası Serdar 'ın affedilip kadroya dönme olasılığını %90 olarak görüyorum, hatta bunu yönetimin baskısıyla olacağını da ekliyorum

Eğer yönetim gerçekten Fatih Hoca istemiyorsa gönderelim düşüncesinde olsaydı şimdiye kadar Serdar 'ı 1651651 kere göndermişlerdi

Ben bunu buraya bırakayım ligin ikinci yarsında stoper ikilimiz Serdar-Marcao olarak rez alın ...

bende böyle düsünüyorum Serdar hakkinda..ama bu saatden sonra Serdar bu kulübe nasil katki saglar ki ?
adami rezil etmissin.. mobing uygulayip sallamissin.. bu sürecte adam ezeli rakip ile görüsmüs anlasmis da.. ve bu bütün olaylardan sonra gelip hic birsey olmamis gibi top oynayacak.. bu mümkün degil malesef..

Adamda beyin kalmadi .. ve bana sorarsan da kulübe olan bir bag kalmadi.. futbol oynamak icin cok önemli bir olay.. hele ki Türkiyede.. biraz renklere asik olmalisin bence.. herseyini verirsin .. Serdar bundan dolayi af edilirse cok salakca bir hamle olur

En mantıklı hareket bu olur hocanın igtv den açıklama yapması büyük amatörlük zaten

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes Semih Marcao Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Bony

+ Demba Ba - Emre Akbaba - Mariano - Emre Taşdemir - Selçuk - Sinan - Maicon - İsmail
Olup olacağı bu kimse kandırmasın kendini.

tettehe şimdi kimse 10 milyonları vermez.5-6 milyona biter

Arkadaslar mantikli düsünün. Klasimi kalmis Bony'nin. Adam son 3 sezon Eren kadar bile gol atamamis ve sakatliklarla bogusmus.
Tetteh desen cöp lig, cöp istatistik, cok büyük risk, pahali.

Alan en makul görünen isim. Gerisi sadece yük.

Savanier konusuna gelince. Herkes Belhanda üzerinden gidiyor ama Savanier bence NDiaye'nin yerine geliyor cünkü adam zaten sezon sonu yine gidici ve ona bonservis ödeyip geri alacak degiliz. Hele ki su gösterdigi performansla Allah'tan ingiltereye gagalamisiz diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt