Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Galatasaray düşmanlarının.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mariano işi ciddimiBelhanda kaldığına göre Savanier bu mali şartlarda zor olur. Mariano gidiyorsa Alan-Tetteh-Bony yapalım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu ligde yetişen beklere baktıgında son dönemde ergun penbe kadar sogukkanlı ve onun gibi oyun aklı olan,oyunu okuyan,teknik ve hücumcu bi bek sadece emirhan.aslında şu an herkesin dikkatini ceken halil kaya da sagbekti.solbekte de oynayabilyo yine halil.o da olur.Emirhani taraftar baya tutar
Tekmeye kafa sokan bir cocuk
Mariano işi ciddimi
Galatasaray düşmanlarının.....
Şunu da söyleyim şahsi fikrim transfer döneminin son günlerine kadar transfer ümidiyle bekleriz sonra yönetim transfer yapamayınca oturur Fatih Terim 'le yahu biz stoper alamadık ama Serdar 'ı affetsen hocam ? derler
Ben Ozan 'ın ayrılışı sonrası Serdar 'ın affedilip kadroya dönme olasılığını %90 olarak görüyorum, hatta bunu yönetimin baskısıyla olacağını da ekliyorum
Eğer yönetim gerçekten Fatih Hoca istemiyorsa gönderelim düşüncesinde olsaydı şimdiye kadar Serdar 'ı 1651651 kere göndermişlerdi
Ben bunu buraya bırakayım ligin ikinci yarsında stoper ikilimiz Serdar-Marcao olarak rez alın ...
En mantıklı hareket bu olur hocanın igtv den açıklama yapması büyük amatörlük zatenŞunu da söyleyim şahsi fikrim transfer döneminin son günlerine kadar transfer ümidiyle bekleriz sonra yönetim transfer yapamayınca oturur Fatih Terim 'le yahu biz stoper alamadık ama Serdar 'ı affetsen hocam ? derler
Ben Ozan 'ın ayrılışı sonrası Serdar 'ın affedilip kadroya dönme olasılığını %90 olarak görüyorum, hatta bunu yönetimin baskısıyla olacağını da ekliyorum
Eğer yönetim gerçekten Fatih Hoca istemiyorsa gönderelim düşüncesinde olsaydı şimdiye kadar Serdar 'ı 1651651 kere göndermişlerdi
Ben bunu buraya bırakayım ligin ikinci yarsında stoper ikilimiz Serdar-Marcao olarak rez alın ...
çok iyi transferler yapıyorlar hakkatenBayo'yu kacirmayacaktik, 2 milyona almis Celtic