Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 373
Tammy olduğunu düşünüyorum gerçekse yada oyle olsun istiyorum gözümüz forvet görür
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tammy olduğunu düşünüyorum gerçekse yada oyle olsun istiyorum gözümüz forvet görür
Savanier kazma değil lampard da değil elbette ama izlemediğiniz adamla ilgili sallamamanizi öneriyorumSanki bana lampard anasını satayım Allahın kazmasını öve öve bitiremediler.
Laf olsun torba dolsun diyorsunBelhanda değil ama aynı maaşı alan Selçuk şampiyon yaptı
Katılmıyorum Belhandanın piyasası var öyle elimizde patlayacak kadar yaşlı da değil yani sezon sonu çok daha iyi fiyata satılırdı çok rahatElma ile armutu karıştırmamak lazım.. Her oyuncunun ayrı bir hikayesi var. Belhanda'nın şimdi bu paraya musterisi varsa gitmeli, yoksa elinde patlar, üste para verip yollamak zorunda kalırsın.
Elma ile armutu karıştırmamak lazım.. Her oyuncunun ayrı bir hikayesi var. Belhanda'nın şimdi bu paraya musterisi varsa gitmeli, yoksa elinde patlar, üste para verip yollamak zorunda kalırsın.
Belhanda 28 yaşında hala piyasası var sneijder 35 e girecek. Satılması için sezon sonu beklesen satamaz mıydın yani? hahaha. Culyano,joseften falan daha kötü o zaman belhanda. Araplar bizi ayakta ****i haberin yok galiba. 10 a alıp 8 e satmak üstün başarı gerçekten.Elma ile armutu karıştırmamak lazım.. Her oyuncunun ayrı bir hikayesi var. Belhanda'nın şimdi bu paraya musterisi varsa gitmeli, yoksa elinde patlar, üste para verip yollamak zorunda kalırsın.
Fm efsanesi olarak kalacak gibi duruyor tam kasımpaşalık adam fmciler sever penarandayi
Vermezler 6 milyon euro ya.
Ligue 2 de yılın en isabetli pas atan futbolcusu seçilmişti.
Kavgayı sever zımba gibi şut çeker.
Kendisi çingenedir ailesine çok bağlı ebesinden tut yeğenine kadar hepsi aynı evde yaşıyormuş.
Tam Türkiye ye göre bir topçu aile bağlarına çok önem verir çingeneler
en iyi arkadaşı da zaten Ümit takımda.
Yok sen öyle yapıyorsun , Belhanda nefretini buraya döküyorsun , ticaret yapmamışsın herhalde bu zamana kadarLaf olsun torba dolsun diyorsun
Adamı kasap ilan ettiler bu sezon başında mbappeye yaptığı hareketten dolayı. Futboldan soguttular resmen 5 maç ceza vererek medyada yerden yere vurdu hepsi psg yalakası ya.Bende öyle düşünmüştüm reis. Wyscouttan yaptığım analizlere göre tam Tr topçusu. Kral olur burada ama önüne iş bilen bir forvet kaydıyla
Yok yapmadımYok sen öyle yapıyorsun , Belhanda nefretini buraya döküyorsun , ticaret yapmamışsın herhalde bu zamana kadar