Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye 16m
Gomis 6m
Rodrigues 9m
Belhanda 9m

Iyi oyuncu satiyoruz ha, sezon sonu sira Maicon'da. Keske bir de oyuncu alabilsek.

Elma ile armutu karıştırmamak lazım.. Her oyuncunun ayrı bir hikayesi var. Belhanda'nın şimdi bu paraya musterisi varsa gitmeli, yoksa elinde patlar, üste para verip yollamak zorunda kalırsın.
Katılmıyorum Belhandanın piyasası var öyle elimizde patlayacak kadar yaşlı da değil yani sezon sonu çok daha iyi fiyata satılırdı çok rahat

Elma ile armutu karıştırmamak lazım.. Her oyuncunun ayrı bir hikayesi var. Belhanda'nın şimdi bu paraya musterisi varsa gitmeli, yoksa elinde patlar, üste para verip yollamak zorunda kalırsın.
Belhanda 28 yaşında hala piyasası var sneijder 35 e girecek. Satılması için sezon sonu beklesen satamaz mıydın yani? hahaha. Culyano,joseften falan daha kötü o zaman belhanda. Araplar bizi ayakta ****i haberin yok galiba. 10 a alıp 8 e satmak üstün başarı gerçekten.

Vermezler 6 milyon euro ya.
Ligue 2 de yılın en isabetli pas atan futbolcusu seçilmişti.
Kavgayı sever zımba gibi şut çeker.
Kendisi çingenedir ailesine çok bağlı ebesinden tut yeğenine kadar hepsi aynı evde yaşıyormuş.
Tam Türkiye ye göre bir topçu aile bağlarına çok önem verir çingeneler
en iyi arkadaşı da zaten Ümit takımda.

Sayın Bayım Leo,epey belezoğlanı andırıyor bu oyuncu...cingenedir evet ve bugün kuzeni Galayasaraya gitmeyecek dedi malesef.

Penaranda aradigimiz forvet degil, bize golcu lazim

Bende öyle düşünmüştüm reis. Wyscouttan yaptığım analizlere göre tam Tr topçusu. Kral olur burada ama önüne iş bilen bir forvet kaydıyla
Adamı kasap ilan ettiler bu sezon başında mbappeye yaptığı hareketten dolayı. Futboldan soguttular resmen 5 maç ceza vererek medyada yerden yere vurdu hepsi psg yalakası ya.

Halbuki ne var şu pozisyonda bizim evlat emre bélez her maç yapıyor

Bu kadar nefret etmeyin arkadaşlar fazla nefret sağlığa zararlı soda için içiniz açılsın biraz.

Gittiyse de gitmiştir yav napalım uzatmanın manâsı yok.Kimler geldi kimler gitti.Yerine birinin geleceği dahi şüpheli, 3 aydır forvet alamadı adamlar.
Yalnız selçuk ve sinan denen sülüklerle sözleşme uzatılırsa terim dahil yönetime okkalı söveceğim.

Ulan Bi düşüneyim diyorum. Acaba adama haksızlık mı ediyoruz. Yok arkadas herif gamsız şut özürlü pas fakiri Bi adam fiyat performans olarak son yıllarda bu kadar kötüsünü görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt