Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanlama ve giden futbolcuların yerlerine doldurma meselesine istinaden veremedikleri güven duygusuna bende katılıyorum. Ara transfer dönemi için fazlasıyla riskli hamleler ama Terim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği diyip, destek olma yanlısıyım.Kesinlikle şart fakat bu sezon bizim şampiyon olmamız lazımdı hocam. Her şeye rağmen şampiyon kadroyu devre arasında bozamazsın. En kilit oyuncunu araplara bu kadar ucuz fiyatlara satamazsın. Yerini dolduramacaklar aynı gomis gibi oldu. Arkasından ağlayacaklar akıllanmadılar çünkü. Sat ama sezon sonunu bekle değil mi? Ahmet,selçuk,ömer bunları da okutmak yönetimin görevi kusura bakma ama işlerini yapacaklar. En değerli oyuncularımızı bu fiyatlara kim gelirse gelsin satardı. Ha önemli olan yerinin doldurulması dediğin gibi ama yapamayacaklar üzgünüm ama şampiyonluğu satmışlar gibi görünüyor.
Son attığıma bak adam 4 ocakta yazmış ilk yazan yani böyle atıp tuttuyorsa ikramiye oynasın kazanabilir.Atti tuttu konusuluyodu zaten
Mousseti yollayın gelsin bi dal mousset isterim
Sosis ne yaw cop
Sucuk cok net
Sosisine bakar sucuk da aslinda Turkish sausage ama hot dog kesinlikle degil
Şuan bir kaos oluşmuyor ise oda hocamız sayesinde zaten. Çok değil yarın konuşsa taraftar yine unutur her şeyi öyle bir adam. Hocaya güveniyorum dediğin gibi adam bu adamlar geçen sene hocayı kandırdı gomis mevzusunda. Aynı şeyi tekrarlatırlarsa bizi çok kötü şeyler beklediğini söyleyebilirim..Zamanlama ve giden futbolcuların yerlerine doldurma meselesine istinaden veremedikleri güven duygusuna bende katılıyorum. Ara transfer dönemi için fazlasıyla riskli hamleler ama Terim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği diyip, destek olma yanlısıyım.