Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde hamilelik duygusunu tattırdı yönetim, sağolsunlar... doğuramadık bir türlü

Şuana kadar seten-bipspor-rodop bunlar hariç diğerleri hiçbir şey bilmiyor.

Uzun zamandir 4-4-2’ye donmemiz gerektigini dusunuyordum, sonunda olacak galiba

——————Muslera
Mariano—Ozan—Marcao—Nagatomo
Linnes—Ndiaye—Fernando—Omer
Feghouli—————————Onyekuru

Naga’yi one, Omer’i arkaya da koyabilirdim ama Omer’in ortalari iyi degil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle şart fakat bu sezon bizim şampiyon olmamız lazımdı hocam. Her şeye rağmen şampiyon kadroyu devre arasında bozamazsın. En kilit oyuncunu araplara bu kadar ucuz fiyatlara satamazsın. Yerini dolduramacaklar aynı gomis gibi oldu. Arkasından ağlayacaklar akıllanmadılar çünkü. Sat ama sezon sonunu bekle değil mi? Ahmet,selçuk,ömer bunları da okutmak yönetimin görevi kusura bakma ama işlerini yapacaklar. En değerli oyuncularımızı bu fiyatlara kim gelirse gelsin satardı. Ha önemli olan yerinin doldurulması dediğin gibi ama yapamayacaklar üzgünüm ama şampiyonluğu satmışlar gibi görünüyor.
Zamanlama ve giden futbolcuların yerlerine doldurma meselesine istinaden veremedikleri güven duygusuna bende katılıyorum. Ara transfer dönemi için fazlasıyla riskli hamleler ama Terim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği diyip, destek olma yanlısıyım.

"geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni,
yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni"

Saygılar efem.

Bahadır Çokişler: Guangzhou, anlaşma gereği opsiyon hakkını kullanarak oyuncusu Alan Carvalho’nun sözleşmesini 31 Aralık 2019’a kadar uzatmış olmasına rağmen Galatasaray ile el sıkışmış. Transferin uzamasındaki neden Çin Futbol Federasyonu’nun kulüpler için açtığı soruşturma.

Zamanlama ve giden futbolcuların yerlerine doldurma meselesine istinaden veremedikleri güven duygusuna bende katılıyorum. Ara transfer dönemi için fazlasıyla riskli hamleler ama Terim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği diyip, destek olma yanlısıyım.
Şuan bir kaos oluşmuyor ise oda hocamız sayesinde zaten. Çok değil yarın konuşsa taraftar yine unutur her şeyi öyle bir adam. Hocaya güveniyorum dediğin gibi adam bu adamlar geçen sene hocayı kandırdı gomis mevzusunda. Aynı şeyi tekrarlatırlarsa bizi çok kötü şeyler beklediğini söyleyebilirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt