Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mutlu,ali yavuz,süleyman lus ve halil kaya a takıma cıkmalı.net.güneyi de övmüşler ama daha zamanı var.evet fatih hoca yönetim acısından cok sansız ama aynı zamanda da cok sanslı ...

ömer,ahmet yollanmalı.fiziği hazır mutlu,ali yavuz ve süleyman luş direkt a takımda şans bulmalı.

son bişey daha mustafa kapı kadar potansiyelli olan fırat güllü de dikkat çekmiş.fırat 8 nuamra-10 nuamara da oynar.

ömer yollansın.emre taşdemir 3.yedek olsun.o forma süleyman lusun olmalı nagatamo yokken

süleyman lus
ali yavuz
fırat güllü(gecen senenin en iyisiydi)
güney gencel (yeni farkedilyo)bunlar da 2001 dogumlu cevherler

mutlu,ali yavuz,süleyman lus ve halil kaya a takıma cıkmalı.net.güneyi de övmüşler ama daha zamanı var.evet fatih hoca yönetim acısından cok sansız ama aynı zamanda da cok sanslı ...

ömer,ahmet yollanmalı.fiziği hazır mutlu,ali yavuz ve süleyman luş direkt a takımda şans bulmalı.

son bişey daha mustafa kapı kadar potansiyelli olan fırat güllü de dikkat çekmiş.fırat 8 nuamra-10 nuamara da oynar.

Mutlu hatrick yapmis ama o cocugun daha zamani var
Mental problemleri var futbolu bilmiyor daha cok cok basit top kayiplari yapiyor mac icinde kayboluyor
Sacma sacma yerlerden sut cekiyor
Bunlari aşmazi lazim.

şu gollerin şahaneliğine bakkk yaa hepsi süper

şu iki kadro arasındaki fark nedir mesela 1 şampiyon olamaz ama 2 şampiyon olur diyecek var mı merak ediyorum belhandanın gidişi şampiyonluğa bağlanıyor benim fikrim iki kadroda şampiyon olamaz 5 hafta içerisinde yarıştan kopar yani satılsa ne satılmasa ne yani en azından para gelir transfer bekleriz şimdi neyi bekliyoruz biz..
(1)
-----------muslera-----------
linnes ozan marcao nagatomo
----------donk fernando------
feghouli-----ndiaye----henry--
------------sinan-----------
(2)
----------muslera-------------
linnes ozan marcao nagatomo
-----------fernando------------
--------ndiaye belhanda------
feghouli ---------------henry
------------sinan--------------

Fenere ümraniye stadında bile maç oynatmayanlar bakalım bizim maçı erteleyecek mi?!?!?

Mutlu hatrick yapmis ama o cocugun daha zamani var
Mental problemleri var futbolu bilmiyor daha cok cok basit top kayiplari yapiyor mac icinde kayboluyor
Sacma sacma yerlerden sut cekiyor
Bunlari aşmazi lazim.
trabzona karsı döktürmüş.zaten kac mactır gol atıyo.gir bak sözlük yıkılıyo mutlu diye.hazır artık bence.

mutlunun attıgı 1.gol ve 3.gol yetenek fıskırıyo

Bence para yoksa transferi kapattık desinler yazık bu insanlara
Gören abi forvet aldınızmi diyor

Galatasaray düşmanlarının.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt