Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi bitmeye yakın yapılacak olan panik transferlerden korkuyorum artık.

3b81f78a318f04144e86c1eb5ed009d7.jpg

...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elindekini alip bunun. ..... sokmali

Eveeett
Forum yavas yavas benim sezon basindaki kivama gelmis
Burada bas bas bagirdik
Forvet almadan Gomisi nasil satarsiniz dedik
Sonra madem almayacaktiniz tek golcumuzu neden sattiniz dedik
Mudatla omerle olmaz bu isler dedik
Neden kulup bulmadan serdari, golcu almadan ereni kadro disi birakiyoruz dedik
Belhandayi satmayalim dedik

Oyuncularimiza les cop demeyelim
Defolsun gitsin demeyelim, destek cikaim
Sorun buyuk arkadaslar, su donem gelen gidenden daha iyi olmayacak

Bir sekilde 2 forvet aldirip bir de takimi muhafaza edebilirsek ne ala

Yoksa gidisat cok kotu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kelepir hucumcu

Youness Mokhtar - Detailed stats

"İKİNCİ BAŞKAN DA VARDI"
"Sonrasında Hollanda'ya dönmek üzere abimle birlikte havalimanına gittim. İşlemleri hallederken bağırış çağırış sesleri duydum. Arkamı döndüğümde Kayserispor ikinci başkanı ile teknik direktörünü gördüm. Tolunay Kafkas hızlı bir şekilde bağırarak üzerimize geldi. Çok sinirliydi. Söylediklerinden anladığım tek şey, 'Üç gündür sizinle uğraşıyorum' cümlesiydi. Beni nasıl bulduklarını halen anlayabilmiş değilim. Sanırım otelden öğrendiler."

"ABİME YUMRUK ATTI, BENİM KAFAMA VURDU"
Mokhtar, Kayseri Havalimanı'nda yaşandığı öne sürülen olayı ise şöyle anlattı: "Tolunay Kafkas gelir gelmez abimin suratına yumruk attı. Abim de kendisini savunmak için onu itti ve ortalık bir anda karıştı. Bu sırada benim de kafama vurdu. Şok oldum, çok şaşırdım. Böyle bir şey olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Neyse ki polisler araya girdi. Hayatımda böyle bir şey duymadım bile."

Yil olmus 2019 degisen hicbirsey yok.....

biri adam dover, digeri tehdit eder kalani da damarimi kesersen x ve y renginde kan akar .....

Not : Öncelikle bu bir öngörüdür. Olası Cengiz - Apo konuşmaları

Senaryo 1 : Başşak kazanır Gs puan kaybeder > Bu saatten sonra puan farkı kapanmaz transfere gerek yok boşuna para saçmayalım.

Senaryo 2 : Başşak puan kaybeder Gs kazanır > Transfersiz bile kazanıyoruz nasıl olsa 2.yarı başakı yener yine şampiyon oluruz. Tranfere gerek yok takım gayet iyi

Senaryo 3 : Başşak ve Gs puan kaybeder > Nasıl olsa herkes puan kaybediyor, transfere gerek yok hoca içimizden halleder.

Sonuç : TRANSFERE GEREK YOK..

yetersiz kadro beynimizi yormus farkindayim.. resmen 1-2 cikip birazdan yönetime sahip cikalim modunda olacaklar.. Allahim sen bize sabir ver ne diyeyim daha

Dün ne dedim arkadaşlar? Belhandanın satılmasını isteyen çoğu kişi terim düşmanı. Kulüpte kaos çıkmasını isteyip terimin istifasını bekliyorlar. Daha dün ya dün. Yine yazıcam buraya isimleri ama ceza verecekler. Herkes gider FATİH TERİM kalır nokta.

Hayır ben de seviyorum adamı. 2000'li yıllar çocukluk yıllarım. Çok güzel şeyler yaşattı. Ama istediğin transferleri yaptır, bütçeyi aşan transferler de beklemiyor anladığım kadarıyla. Yıldız isim vs de istemiyor. Sadece işlerin bu zamana kadar kalmasında onun da payı var elbet. Sorumluluk alan bir isim sonuçta. Bu sessiz bekleyiş hayra alamet gözükmüyor benim derdim bu.

Ndiaye ve Onyekuru'yu satmaya çalışıyor olabilirler şu an. Kulübe mail falan atıp kiralık olduklarını hatırlatalım ne olur ne olmaz.

Bolhondo çop sovoranrayı alırız. Alan cepte dembaba kapıda. Terim istifa hala sinan oynuyor. Terim istifa buna şans vermiyor. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim.

Sahibinden piril piril baskan satilik. Baskani alana yanindaki yonetim tayfasi bedavaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt