Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.253
Transfer dönemi bitmeye yakın yapılacak olan panik transferlerden korkuyorum artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elindekini alip bunun. ..... sokmali
baby's transferler olacak bence 1-2 güne
Mustafa Antepli kardeş.
kelepir hucumcu
Youness Mokhtar - Detailed stats
"İKİNCİ BAŞKAN DA VARDI"
"Sonrasında Hollanda'ya dönmek üzere abimle birlikte havalimanına gittim. İşlemleri hallederken bağırış çağırış sesleri duydum. Arkamı döndüğümde Kayserispor ikinci başkanı ile teknik direktörünü gördüm. Tolunay Kafkas hızlı bir şekilde bağırarak üzerimize geldi. Çok sinirliydi. Söylediklerinden anladığım tek şey, 'Üç gündür sizinle uğraşıyorum' cümlesiydi. Beni nasıl bulduklarını halen anlayabilmiş değilim. Sanırım otelden öğrendiler."
"ABİME YUMRUK ATTI, BENİM KAFAMA VURDU"
Mokhtar, Kayseri Havalimanı'nda yaşandığı öne sürülen olayı ise şöyle anlattı: "Tolunay Kafkas gelir gelmez abimin suratına yumruk attı. Abim de kendisini savunmak için onu itti ve ortalık bir anda karıştı. Bu sırada benim de kafama vurdu. Şok oldum, çok şaşırdım. Böyle bir şey olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Neyse ki polisler araya girdi. Hayatımda böyle bir şey duymadım bile."
Yil olmus 2019 degisen hicbirsey yok.....
biri adam dover, digeri tehdit eder kalani da damarimi kesersen x ve y renginde kan akar .....
Galatasaray düşmanlarının.....