Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'ı bedava yolla, Rodrigues'i sat, onun parasıyla 1 milyonluk topçuya 4 milyon ver.

:)

32 yaşında iki çocuk sahibi adamım akşam eve geliyorum yemek çay çocuklarla ilgilen eşinle muhabbet et ama bunları yaparken hep bir elinde telefon gsc de hayırlı haber gözle.Esim kendisini aldattigimi sanıyor en son ya ben ya Galatasaray dedi ben de Galatasaray o daha vefalı... pardon hatlar bayağı karıştı vu durumdayım vesselam

Tamamen beni anlattın reis .. sadece iki yaş küçüğüm senden okadar .. çocuk sayısı eşimle dialog fln hepsi ayni .. transfersizlik sıyırttı benim kafayı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim + Albayrrrak + Cengiz

Hepsi bu yaşananların hesabını vermeli hepsi!!!

Koduğumun çocukları ders çalışmam lazım çalışamıyorum sizin yüzünüzden allahın cezaları

Günlük Alan hoşgeldin haberi de girildi. Bende bugün bir eksiklik vardı diye düşünüyordum.

Yeter ulan şerefsiz köpek yonetim. Dünyada alan dışında forvet mi yok. Git 2 adam kirala yillik ücretlerini ödeyip alabileceğin bir sürü forvet var. Yaziklar olsun capsizlar. Ingiltere ve fransa ligi forvet kaynıyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün TRTspor da Samsunspor başkanı İsmail uyanık'ı dinledim. Ulan dedim bu başkan'sa bizimkisi ne bize futbol'dan anlayan işi bilen adamlar lazım yoksa bu kafalardan Bi yol olmaz.

Alan işi olmaz, olmayacak daha ne zaman kaybediyosunuz kardeşim. 2 aydır alan diye diye bizi oyaladınız, Kulübüyle sözlrşmesini uzatmış oyuncuyu bırakıp bizim balotelli yada başka bir oyuncuya yönelip hemen işini bitirmemiz lazım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih terim de albayrak kadar hatalidir. Çıkıp ne konuşuyor ne ağırlık koyuyor. Bu ligi hücumu iyi olan kazanir hoca. Forvetin yoksa gol atamazsan kazanamazsın ligi. Stoper almasan da olurdu ama forvetsiz nasil olacak? 5 milyona bir sürü iyi seviye forvet vardi alabilecek. Brezilya ve arjantin liginden de bakilabilirdi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt