Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 gun zamanımız ve 3 milyon butcemiz var. yeter mi?
3 milyon mu 5 milyon mu? Rodrigues'den 9m geldi, 4m Marcao transferi kaldi 5m. Alan + kiralik forvet icin 5m yeter. Kanat transferine yabanci kontenjandan dolayi yer kalmadigi icin sadece yerli alabiliyoruz.

Bu arada albayrak tepkinizde haksizsiniz diyemem ama adam demek ki istemiyor konusmak , aciklama yapmak

Zorluyor insanlar , o da sacmaliyor .. insanlari rahat birakin yahu

Transfer yapamaz ve basarisiz olurlar ise kongre ile giderler zaten .. bu kadar tezcanlilik gereksiz ..

Olursa olur , olmazsa usuluyle ayrilirlar zaten
Sen medya önünde böyle konuşamazsın.
Taraftar elbette haber isteyecektir. Verdiği cevap resmen kendi dili ile "fazia"

Medya ve iletişim kullanımı hakkında, hele ki dijital çağ da, bilgi sahibi olmalısın. Olmuyorsa birisini tutarsın, ne diyeceğini söylerler.

Evet değerli GSC ailesi. Abduş'un son açıklaması sonrasında her üyemizden içinde en nadide küfürlerin olduğu sözlerin tarafıma dm atılması hususunda yardımlarınızı rica ediyorum. Böylece 31 Ocak gecesi tek bir paylaşım altında bu sözleri siz değerli üyelerimizin beğenisine sunarken bir nebze de olsa içinizi ferahlatmanın haklı gururunu yaşayacağım. Yeni üye olmama rağmen verilecek cezayı tek başıma üstlenme fırsatını benden esirgemeyiniz. Saygılarımla.

Dw-QLaaWwAAaFaV

Anadolu takımları 3 büyüklerden daha iyi yönetiliyor son yıllarda

Yarin apo veya cengizden vefat haberi gelse zerre umrumda olmaz, o derece.

Yoneticiler ve TD transfer stratejileri konusunda sınıfta kaldı..

Bu kadar beceriksizlik olmaz..

Hep olumlu düşünmeye calıştım, acaba iyi bir transfer olacak, iş uzuyor mu, diye avuttum kendimi..

Ama yok olmuyor.. Bu otobuscu bu işi kıvıramadı, belli oldu.

İnan edin... Nöbete girmeye zevk bırakmadılar

3 milyon mu 5 milyon mu? Rodrigues'den 9m geldi, 4m Marcao transferi kaldi 5m. Alan + kiralik forvet icin 5m yeter. Kanat transferine yabanci kontenjandan dolayi yer kalmadigi icin sadece yerli alabiliyoruz.
rodrigues 7ye gitti diye biliyorum
kusuratı olabilir

3.2 suan transfer butcemiz

2 ay önce listeyi verdim dedi adam 2 hafta önce

2.5 ay geçmiş

bir önceki transfer döneminde de bir çok oyuncu listelemiş gene alınmamış.

daha ne gibi bir plan yapacaktı terim ?

Belhandanın satışına tranfer yapılmadan nasıl izin vermiyorsa diğer satışlarada izin vermeyecekti o zaman

Madem apo Twitter seviyor..
Bir TT organizasyonu şart.

Beyinsiz, vizyonsuz herifler! Yalancılar. Şerefsizler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt