Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cahil insan eleştiriye açık değildir ve söylemleri ''kendi görünüşünü nasıl etkilediğine yönelik'' algılar. Apo bey'de sorulan sorunun içeriğine odaklanmak yerine kendisine yönelik algısına odaklanmış.

Alan balotelli ikisi birden gelse bile istifa etmeli bunlar bizde merak ediyoruz deyip bide gülüyor adam neyin rahatligi bu anlamiyorumki

Çok geç olmadan ağır tepki konulması lazım,taraftar transferin son günlerine kadar sabır ederse bu salaklar yine yetiştiremeyecekler forvet transferini. Spor kanallarının da haberlerde yer vereceği büyüklükte bir organizasyon şart.

Hocaya niye sallıyorsunuz adam cıkıp olmassa olmaz 2 santrafor ve 2 stoper demedimi . Takımı bırakıp omu alsın gidip oyuncuları .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu bu bir sır değil hoca kendi ağzıyla söyledi büyük operasyon yapacağım diye, daha yeni fatih altaylı yazdı Galatasarayı terim yönetiyor,yönetim ondan korkuyor bari terim başkan olsun diye.. yönetim orda kukla ve sadece mali olaylarla uğraşmaya çalışıyor ve onuda pek beceremiyor aynen terimin futbolu beceremediği gibi..

Terim futbolu beceremiyor diyorsun ama o geldiği zaman kuşları gayet iyi beceriyor. 7 kere onunla şampiyon olmuşuz zaten bu yüzden it gibi tırsıyorlar. Ölü hali forvetsiz hali bile onlardan çok puan topluyor. Haksız mıyım renktaş? Koduğumun şikeci eziklerine iyi geçiriyor.

Aynı durum değil işte. Forvet alınmazsa kimse yok. Eren hiçbir şekilde kullanılmayacak. N'diaye yerine Donk koyulacak gibi bir durum yok.

Itiraz etmiyorum . Sinan ve mugdat orayi dolduracak gibi durmuyor kotu senaryoda , ve evet eren de yok edildi

Ama bu "erkenden fal acma" durumunu degistirmiyor , ya buna ragmen sampiyonluk gelirse

"Gelmez" demek bir tahmindir sadece . Dedigim bu .

Sen medya önünde böyle konuşamazsın.
Taraftar elbette haber isteyecektir. Verdiği cevap resmen kendi dili ile "fazia"

Medya ve iletişim kullanımı hakkında, hele ki dijital çağ da, bilgi sahibi olmalısın. Olmuyorsa birisini tutarsın, ne diyeceğini söylerler.

Sunu soylemek istedim , dogru/yanlis , savunmuyorum ama sonuc olarak adam beyanat vermek , muhattap olmak , bir aciklama yapmak istemiyor yani

Zorla olmaz ki bu , vucut dilinden konusmak istemedigi hatta kactigi belli olmuyor mu

Bu transfer döneminde yönetim ne kadar hatalı ise terimde hatalı Eren’i sakat olmadığı müddetçe oynattı. Devre arası gelince kadro dışı bıraktı. İkinci yarı düşünmediğin adamı niye bu kadar oynattın. Serdar’ın olayı ayrı bir salaklık adama olaylar(Maldivler ve sakatlıklar) olduğunda hiçbir şey yapmadılar devre arası oldu yine bişey olmadı. Neden çünkü Terim beyin tatilinin bitmesi beklendi. Terim geldi Serdar’la konuştu ve kadro dışı. Adam kadro dışı kalacak ve kulüp bulması istenecekse niye beklendi. Bir kulüpte hocanın ağzına bu kadar bakılmaz. Bizim yöneticilerinde işine geliyor.
Sözün kısası iş bilmez adamlar takımı yönetirse transfer yapamazsın takımı güçsüzleştirirsin elinde para edecek oyuncuları satarsın veya değerini düşürürsün. Ve ancak konuşursun.

Su sekilde dusunun . Serdar in "gecmis" alacaklarini bilmiyorum ama soz gelimi 2 milyon diyelim

Adam bu parayi zaten hak etmis . Yani odenmesi lazimdi ama odenmemis . Bu parayi odemis oldugunu varsayalim ve su an borcun olmasa serdar a ne bonservis isteyecektin ? 4 milyon ? Imkansiz . Vermezler bunu yani , hele ulke icerisinden cok zor , yurt disina da serdar sicak bakmiyor gibi

Bir kulubun cikip alacaklarini odemesi aslinda ne kadar alacagini oduyorsa , o kadar bonservis odemesi demek cunku adamin zaten alacagi gecmisten kalan ve hizmet verdigi sureye ait bir alacak

İnsanların ısrarla anlamadığı Serdar olayında neler döndüğünü hala bilmiyoruz. Mantıklı biri bana Serdarın neden fener dışında bir takımla görüşmediğini anlatabilir mi? Ben ısrarla bu adamın önceden de bir takım rahatsızlıkları olduğunu ve fenerle önceden görüştüğünü düşünüyorum. Şimdi serdar alacaklarını bıraksa fener de üstüne 1-1.5m veremez mi gerçekten? Yoksa yaptıkları kurnazlık mı sadece? Yönetim bu konudaki blöfü kesinlikle görmeli ve beklemeli. fenerli basın ısrarla bizi o vereceğimiz 1-2m ye mahkummuşuz gibi göstermeye çalışıyor. sanki yıllardır ozana para ödeyen fener değilmiş, bu sene bize gelmesin diye love a para ödeyen beşiktaş değilmiş gibi. Bu oyuna gelmemeliyiz.

Eren konusunda hocaya sabretmeli diyenlere de hatırlatmak isterim ki hoca zaten Eren'i silmişti ve 2-3 maç üst üste Sinan'ı koymuştu forvete ama Sinan'ın sakatlığı hocayı yine Eren'e mahkum bıraktı. Hoca da yönetimin en azından bir forvet alacağına güvendi ya da onları mecbur bırakmak istedi bu hamleyle.

Hala umudumu kaybetmek istemiyorum bir şekilde 2-3 transfer daha yapılacağını düşünüyorum. Taraftarın tepkisi haklı ama abarttığımız zamanlar da olmuyor değil.

Bu transfer döneminde yönetim ne kadar hatalı ise terimde hatalı Eren’i sakat olmadığı müddetçe oynattı. Devre arası gelince kadro dışı bıraktı. İkinci yarı düşünmediğin adamı niye bu kadar oynattın. Serdar’ın olayı ayrı bir salaklık adama olaylar(Maldivler ve sakatlıklar) olduğunda hiçbir şey yapmadılar devre arası oldu yine bişey olmadı. Neden çünkü Terim beyin tatilinin bitmesi beklendi. Terim geldi Serdar’la konuştu ve kadro dışı. Adam kadro dışı kalacak ve kulüp bulması istenecekse niye beklendi. Bir kulüpte hocanın ağzına bu kadar bakılmaz. Bizim yöneticilerinde işine geliyor.
Sözün kısası iş bilmez adamlar takımı yönetirse transfer yapamazsın takımı güçsüzleştirirsin elinde para edecek oyuncuları satarsın veya değerini düşürürsün. Ve ancak konuşursun.

Bak mesela bu elestiri de sert ama bir o kadar da objektif ve tarafsiz . Hemen hemen tamamina katiliyorum

Guzel yazmissin

Hocaya niye sallıyorsunuz adam cıkıp olmassa olmaz 2 santrafor ve 2 stoper demedimi . Takımı bırakıp omu alsın gidip oyuncuları .

Iyide oyuncunun gidisine engel olursa oda suclu olur tabi satmadan kimseyi alamayiz derlerse bide üzerine hakli olacak yonetim, hoca hata yapiyor belhanda gitse nolcak kalsa nolcak simdi topu hocaya atalar hoca o şansi verdi(tabi haberler gercekse)

Allahını seven duyum atsın .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt