Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Paok'a giden parayi saymazsan toplam 9m elde ettik bu satistan, Marcao 4m, kaldi 5m. Yanlisim varsa biri duzeltsin.rodrigues 7ye gitti diye biliyorum
kusuratı olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paok'a giden parayi saymazsan toplam 9m elde ettik bu satistan, Marcao 4m, kaldi 5m. Yanlisim varsa biri duzeltsin.rodrigues 7ye gitti diye biliyorum
kusuratı olabilir
Paok'a giden parayi saymazsan toplam 9m elde ettik bu satistan, Marcao 4m, kaldi 5m. Yanlisim varsa biri duzeltsin.
yahu bu bir sır değil hoca kendi ağzıyla söyledi büyük operasyon yapacağım diye, daha yeni fatih altaylı yazdı Galatasarayı terim yönetiyor,yönetim ondan korkuyor bari terim başkan olsun diye.. yönetim orda kukla ve sadece mali olaylarla uğraşmaya çalışıyor ve onuda pek beceremiyor aynen terimin futbolu beceremediği gibi..
Aynı durum değil işte. Forvet alınmazsa kimse yok. Eren hiçbir şekilde kullanılmayacak. N'diaye yerine Donk koyulacak gibi bir durum yok.
Sen medya önünde böyle konuşamazsın.
Taraftar elbette haber isteyecektir. Verdiği cevap resmen kendi dili ile "fazia"
Medya ve iletişim kullanımı hakkında, hele ki dijital çağ da, bilgi sahibi olmalısın. Olmuyorsa birisini tutarsın, ne diyeceğini söylerler.
Su sekilde dusunun . Serdar in "gecmis" alacaklarini bilmiyorum ama soz gelimi 2 milyon diyelim
Adam bu parayi zaten hak etmis . Yani odenmesi lazimdi ama odenmemis . Bu parayi odemis oldugunu varsayalim ve su an borcun olmasa serdar a ne bonservis isteyecektin ? 4 milyon ? Imkansiz . Vermezler bunu yani , hele ulke icerisinden cok zor , yurt disina da serdar sicak bakmiyor gibi
Bir kulubun cikip alacaklarini odemesi aslinda ne kadar alacagini oduyorsa , o kadar bonservis odemesi demek cunku adamin zaten alacagi gecmisten kalan ve hizmet verdigi sureye ait bir alacak
Bence o gülüş dalga geçme gülüşü değil.. Çaresizlik ve köşeye sıkışmışlık var o gülüşte.. Hatta içinden Fatti hoza bizı zora soktu Erenlan Serdar konusunda diyordur.. Bugün demese ilerde bir gün der..Alan balotelli ikisi birden gelse bile istifa etmeli bunlar bizde merak ediyoruz deyip bide gülüyor adam neyin rahatligi bu anlamiyorumki
Bu transfer döneminde yönetim ne kadar hatalı ise terimde hatalı Eren’i sakat olmadığı müddetçe oynattı. Devre arası gelince kadro dışı bıraktı. İkinci yarı düşünmediğin adamı niye bu kadar oynattın. Serdar’ın olayı ayrı bir salaklık adama olaylar(Maldivler ve sakatlıklar) olduğunda hiçbir şey yapmadılar devre arası oldu yine bişey olmadı. Neden çünkü Terim beyin tatilinin bitmesi beklendi. Terim geldi Serdar’la konuştu ve kadro dışı. Adam kadro dışı kalacak ve kulüp bulması istenecekse niye beklendi. Bir kulüpte hocanın ağzına bu kadar bakılmaz. Bizim yöneticilerinde işine geliyor.
Sözün kısası iş bilmez adamlar takımı yönetirse transfer yapamazsın takımı güçsüzleştirirsin elinde para edecek oyuncuları satarsın veya değerini düşürürsün. Ve ancak konuşursun.
Iyide oyuncunun gidisine engel olursa oda suclu olur tabi satmadan kimseyi alamayiz derlerse bide üzerine hakli olacak yonetim, hoca hata yapiyor belhanda gitse nolcak kalsa nolcak simdi topu hocaya atalar hoca o şansi verdi(tabi haberler gercekse)Hocaya niye sallıyorsunuz adam cıkıp olmassa olmaz 2 santrafor ve 2 stoper demedimi . Takımı bırakıp omu alsın gidip oyuncuları .
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rodri 9m €'ya gittiBiri dolar biri euro
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi