Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere 4 milyon verdik ama santrofor hiç yok hiç verdiğimiz adamı tanıyan yok bu adamı eminim bir anadolu takımı alsaydı 500bne alırdı bizimkiler nasıl becerdi tebrikler valla

Şu 2 transfer sezonunda elinden ndiaye,gomis,rodrigues alınan adama en büyük suçlu demek. Ya kafadan sakatsın ya da art niyetlisin sizin bulunduğunuz kitlede pek içici olduğu söylenemez.

Koca futbol piyasasında 5 aydır forvet bulamayan hükümet yalakaları hâlâ istifa etmedi mi?

satın şu belhandayı,fernandoyu gidin güney amerikaya angulo,k.balantayı alın 2 genç forvet alın gelin hatta sadece belhandayı satın 2 forvet alın yarım dönem forvetsiz oynadık yarım dönem ortasaha olmadan oynasak ne farkeder oda belhanda yani gomisin yokluğu kadar hissedilir mi ..

Terimin olduğu sezonlara bak bakayım kaç tane forvetimiz varmış. Sende çıktığın o kitleden geri dön hadi paşam.

Allah topunun belasını versin başkada bişey demiyorum lanet olsunlar

Albayrakin roportaji gorup sokakta delirdim
Neden yav neden bizim.basimizda boyle adamlar var neden

Belhanda gitmedigi gibi Fernando ve Maicon'u yollamaktan da vazgecmisiz he bu iste emegi gecen herkesin yedi sulalesine selamlarimi iletiyorum ben 31'ine kadar dayanamayacagim bu gidisle

Ana avrat dümdüz girmek istiyorum 5 dk mğsade edin stresimizi atalım harbi deli deli gülüyorum sinirden

Yok pis oyunlar dönüyor. Şu 2 transfer sezonunda 1 tane bile forvet bulamamak beceriksizlik olamaz. Hiçbir insan bu kadar salak olamaz.

hic kimse abdurrahim albayraga laf edemez. adamın galatasarayda 5 sampiyonlugu var. albayragı elestiren galatasaraylı falan degildir.

aynı sekilde kimse fatih terimi de elestiremez. adamın 7 sampiyonlugu var.

albayrak ve terim bu kulübün efsanesidir. elestiren ya tinercidir ya sikecidir.

Benim anlamadigim sey. Marcaoun transferini 2 hafta falan sonra (Serdar veya Maicon gittigi an) aciklayamazmiydik? Adamlara zaten oyuncuyu 1 mac oynattik. 1-2 mac daha yapardi iste.

Onun yerine hoca önce forvet aldirsa daha mantikli olmazmiydi?

Belhanda gitmedigi gibi Fernando ve Maicon'u yollamaktan da vazgecmisiz he bu iste emegi gecen herkesin yedi sulalesine selamlarimi iletiyorum ben 31'ine kadar dayanamayacagim bu gidisle
17795.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt