Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bi de maicon marcano ikilisi popescu bülent tadında bir performans sergiliyormuş memleket uyumundan mütevellit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşlerin yoğunluğundan giremedim nedir durum biri özet geçsin pilis

şems.webp

Bunlar son gün gidip Cenk tosunu kiralayacaklar .. ondan sonra küfür şovu yapmayı planlıyorum ..

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hoca onay vermiş
Mesela o değil üstad hoca ig tv de açıklama yaptı. Ozanın hidşine en azından devre arası izin vermiyoruz diye. Sonra 1likte pozları var. Ben bu satışın hoca onaylı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bak rodrigues trt de açıklama yaptı Terim kalmamı istiyordu diye..

En az 6 oyuncu transfer etmeliyiz ancak 2 yabancı transfer hakkımız var.

Umarım tüm parayı, Türk oyuncu alacağım diye bizim Anadolu takımlarındaki çöplere basmazlar. Tarık Çamdal, Ahmet Çalık vesaire kazıkları yanında hafif kalır. Anadolu takımlarının başkanları da sanki messi satıyor anasını satayım Galatasaray bir oyuncu istediği zaman kapıyı 10 milyon eurodan açıyor

en mühimini unutmuşsun. ali yavuz hepsinden daha çok parlıyor bence
Ali Yavuz Kol’u izleyemedik daha. Bir tek ztk maçının sonunda izledik. Bir pozisyon da aldı götürdü. Güçlü belli. Hız olarakta bir standartı var ama teknik olarak nasıl bilmiyoruz. Yunus ilk çıktığında tamam dedik bişeyler olacak. Ama son zamanlarda oynadığı maçlarda dikkat ettim boş pozisyonlar da dahil aldığı topları garanti olsun diye ya yana veriyor yada geriye. Ya sol da oynayamıyor yada korkuyor sorumluluk almaktan. Bide ben saça başa pek dikkat etmem ama Yunus, Emre Çolak karakteri taşıyor gibi. Bişeyler yapsa sanki mabaabı tavana değecek gibi.

daha önce de dedim.2000liler mükemmeliyetçi ,içlerinden ozan ve melih gökçimen soguk tipler.melih su an belki oynamıyo,sakatlıklar geçiridği için ama oynamaya basladıgında ve eger fatih hoca da sans verirse o da avrupaya gider kısa zamanda.biraz degişikler

Güntekin Onay: "Ozan Kabak ile ilgili beni en çok şaşırtan şey 18 yaşında altyapıdan gelip A takımda fiziksel olarak hiç de geride kalmamasıydı. Az zamanda çok yol kat etmesinin en önemli nedeni güçlü olması. Emeği geçenlere tebrikler. Diğer genç oyunculara da örnek olsun."

Yunus değilde ali yavuzdan ümitliyim o çocuk maks 2 sene sonra forvetlerimizden biri olacak.

An itibari ile kadro durumu olması gereken

Muslera=İsmail
Mariano linnes
Maicon Marcao Transfer Transfer
Emre Nagatomo
Fernando Belhanda Ndiaye Donk Selçuk Emre
Feghouli Henry Sinan Transfer
Transfer transfer

Takıma şuna 5 transfer net lazım 2 stoper 2 forvet 1 kanat Ve 15 günlük zaman dilimi beceriksiz Mustafa magurusçu apo ile olması imkansız o yüzden tıpunun allah bekasını versin

Fatih Doğan: "Beşiktaş'ta Konoplyanka için kiralama durumu var ama oyuncunun maaşı çok yüksek. Bu yüzden olacağını düşünmüyorum." (TRT Spor)

U21 de Malik ve ahmet sivri yi al kadroya bari Fatih hoca. Forvetsiz demesinler

5m Ertuğrul Ersoy'a 6m de Bilal Başacıkoğlu'na veririz sonra aaa forvete para kalmamııış

Kalmak istemediği konusuna katılıyorum ama Arda'nın 12 milyon Euro'ya gittiği dönemde piyasa bu denli uçuk değildi.

Arda takımdan ayrıldığında ayrıca 24 yaşındaydı ve koca bir sezon sakatlığı nedeniyle futbol oynamamıştı. Doğru dürüst Şampiyonlar Ligi'nde de oynamamıştı bizde. Düşüşteyken satmıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt