- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
yunus kaç maç oynadıki hayal kırıklıgı oldu?toplamda 150 dk süre almıstır herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yunus kaç maç oynadıki hayal kırıklıgı oldu?toplamda 150 dk süre almıstır herhalde
Hoca, Ali Yavuzu hazırlık maçında yedeğe bile almadıalanla beraber ali yavuz oynasın.ama bi yabancı stoper daha alsınlar yeterki.ya da yabancı bi kanat.
Mesela o değil üstad hoca ig tv de açıklama yaptı. Ozanın hidşine en azından devre arası izin vermiyoruz diye. Sonra 1likte pozları var. Ben bu satışın hoca onaylı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bak rodrigues trt de açıklama yaptı Terim kalmamı istiyordu diye..Hoca onay vermiş
Ali Yavuz Kol’u izleyemedik daha. Bir tek ztk maçının sonunda izledik. Bir pozisyon da aldı götürdü. Güçlü belli. Hız olarakta bir standartı var ama teknik olarak nasıl bilmiyoruz. Yunus ilk çıktığında tamam dedik bişeyler olacak. Ama son zamanlarda oynadığı maçlarda dikkat ettim boş pozisyonlar da dahil aldığı topları garanti olsun diye ya yana veriyor yada geriye. Ya sol da oynayamıyor yada korkuyor sorumluluk almaktan. Bide ben saça başa pek dikkat etmem ama Yunus, Emre Çolak karakteri taşıyor gibi. Bişeyler yapsa sanki mabaabı tavana değecek gibi.en mühimini unutmuşsun. ali yavuz hepsinden daha çok parlıyor bence
yapacak bişey yok 7.5 olayı elimizi bağladı ve ozan da gitmekten yanaydı. en azından biraz daha fazla kazandırarak gitmesi iyi olduOzan kabak şu piyasa değerine çerez parasına gitti. En az 20 milyondu değeri..
fiziğe takma renktaş messinin boyu da 1.65Malik biraz vitaminsiz gibi sanki .. boy pos yok pivot forvet için .. ula yokmu alabileceğimiz 1,95 boyunda bir canavar ? Mehmet batdalin resmini espiri yapayım diyerek paylaşan haindir !
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Kalmak istemediği konusuna katılıyorum ama Arda'nın 12 milyon Euro'ya gittiği dönemde piyasa bu denli uçuk değildi.
Yeterince açıklayıcı oldu yönetime sövmeye devam o halde