Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrica Ndiaye ve Onyekuru sezon sonu gidiyor, 6 aydir forvet getiremeyenler yaz döneminden sonra artik Selcuk'a sözlesme imzalatir.

Ahmet’ten ve Gökaydan şu an itibariyle daha iyi olduğunu söylemenin neresi komik anlamadım? Semih ilk çıkışını Terim döneminde yaptı ve şampiyonlukta da pay sahibi oldu. Sırf bu bile onu Ahmet ve Gökaydan iyi yapmaya yeter. Elbette Gökayın kendini geliştirmesini ve ilk 11 olmasını isteriz ancak an itibariyle Semih rahatlıkla rotasyonumuzda yer bulabilecek kalitede bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah aşkına bi 15/16-16/17 sezonu izle güzel kardeşim, yapmayın etmeyin.

Tactan gol yedirdi herif ya. Stancunun pozisyonunu yine hatirlayanlar olacaktir. Semih gelsin ahnet gelsin mugdat gelsin omer bayram gelsin. Çöp ala ala en sonunda çöplük olur cikarsin.

Screenshot_20190116-192326_Chrome.webp

Alan'in istatistikleri. Toplam 287 mac 163 gol

Ozan benim gördüğüm en iyi Türk stoper teknik hız güç her şey var mı benziyor sakatlık olmaz ise aynı disiplinle oynarsa dünya çapında oyuncu olur

27 yaşında 15 tane super lig maçına çıkmış. alınmasın bence ne gerek var

5-6 milyon euroya alınabilirse çok iyi olur,çok organizator bir oyuncu,ortayı derleyip toparlar lakin 6m euroya bile bırakmazlar şu an ligde asist sayısında lider mpappe ile birlikde,alt liglerde oynadı takımı oradada böyle oynuyormuş lakin lique1 bu performansı kimse beklemiyordu ama adam bir level daha yukarı çıktı aynı takımda olan umut bozok mesela altligde parlamışdı ama bu sene lique 1 de madara oldu ...

Ya ben de Semih’e iyi stoper demiyorum ama Ahmet dediğimiz adamın nasıl futbolcu olabildiği bile muamma. Gökayla ilgili umutlu olan kadar umutsuz olanlar da var. Bu durumda hem kiralık hem adaptasyon sorunu olmadan gelip rotasyona girecek bir yerli stoper. Bence Ömer Toprak alınamayacaksa gayet de iş görür sene sonuna kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5-6 milyon euroya alınabilirse çok iyi olur,çok organizator bir oyuncu,ortayı derleyip toparlar lakin 6m euroya bile bırakmazlar şu an ligde asist sayısında lider mpappe ile birlikde,alt liglerde oynadı takımı oradada böyle oynuyormuş lakin lique1 bu performansı kimse beklemiyordu ama adam bir level daha yukarı çıktı aynı takımda olan umut bozok mesela altligde parlamışdı ama bu sene lique 1 de madara oldu ...
sağolun mister açıklayıcı 1 yazı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt