Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Bilgini mi yonetim kadrosuna aldiniz bu nasil bir transfer sezonu arkadas

Kardeşim gelen para alacaklara gider az peşinatla futbolcu alırsın uzun vadeli önemli olan alacağın kulübü ikna etmek mesela marcao uzun vadeli alınmış

Galatasaray düşmanlarının.....

reyiz belhanda fernando ve mariano kombuso oldu bence.
Muslerada olebilir gerci taraftarin toplu sekilde tepki verecegi oyuncu muslera
durum okadar mı vahim herkesi satıyorar olayı tam olarak idrak edebilsek aslında tepkilerde ona göre olur. dışardan gördüğümüzden daha vahim sanırım durum reis.
birde işin kötüsü şimdi herkesi satıyoruzda önumuzdekı yaz napacaklar ben asıl onu merak edıyorum. bide şampiyonluk falan gelmesse al sana buyuk buhran

çıkıp, hani topçulara 1 kuruş borcumuz yoktu ulan mısto cengiz diyecek 1 babayiğit yok mu genel kurulda divanda falan

IMG_9384.webp

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

herifler resmen miras yiyen. Ondan sonra borc ödedik

borclara gidecekse merdar maziz isteyen kulup 5m getirmelidir.

durum okadar mı vahim herkesi satıyorar olayı tam olarak idrak edebilsek aslında tepkilerde ona göre olur. dışardan gördüğümüzden daha vahim sanırım durum reis.
birde işin kötüsü şimdi herkesi satıyoruzda önumuzdekı yaz napacaklar ben asıl onu merak edıyorum. bide şampiyonluk falan gelmesse al sana buyuk buhran

Gelmeme gibi bir ihtimal yok.Başkan hafiften Divan'da ima etmeye çalıştı da,şampiyonluk gelmezse çok büyük bir mali darboğaza girebiliriz.Bizim yeniden şampiyon olmamız lazım ŞL gitmemiz lazım.

nediyebilirimki reis kadroda hiç yedek yokmuş gibi yedek olarak aldılar. herhangi bi bedel ödenmemsi tek tesellli olsada endişem sene sonu boşa falan cıkarsa ömürlük sözleşme imzalanması olur.

Şaşirmayiz.
Mangal yakmayi beceremeyen birini almak yerine 6 ayligina serdari affederdim
Sene sonu nereye gidiyorsa gitsin

Serdarin acilan kaşi>>>>>>>semih kaya

ne şampiyonluğu bea

ilk 5'te bitirirsek şaşıracağım bir sezong

benimde en buyuk endisem o koca yaz ayinda 20 tane istesek alabilecegimiz herif vardi yetmedi ocakta ingiltereden fesih yapan herifler vardi 24 yaşında. Free oyunculari kadroya katabilseler insan umut ederdi bir şekilde döngu oluyor diye ama almadan satma pesindeyiz bunun sonunda ne yapacaklar çok merak ediyorum

ultraslan açıklama yaptığına göre kap gelecek genelde böyle oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt