Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray düşmanlarının.....
durum okadar mı vahim herkesi satıyorar olayı tam olarak idrak edebilsek aslında tepkilerde ona göre olur. dışardan gördüğümüzden daha vahim sanırım durum reis.reyiz belhanda fernando ve mariano kombuso oldu bence.
Muslerada olebilir gerci taraftarin toplu sekilde tepki verecegi oyuncu muslera
çıkıp, hani topçulara 1 kuruş borcumuz yoktu ulan mısto cengiz diyecek 1 babayiğit yok mu genel kurulda divanda falan
durum okadar mı vahim herkesi satıyorar olayı tam olarak idrak edebilsek aslında tepkilerde ona göre olur. dışardan gördüğümüzden daha vahim sanırım durum reis.
birde işin kötüsü şimdi herkesi satıyoruzda önumuzdekı yaz napacaklar ben asıl onu merak edıyorum. bide şampiyonluk falan gelmesse al sana buyuk buhran
nediyebilirimki reis kadroda hiç yedek yokmuş gibi yedek olarak aldılar. herhangi bi bedel ödenmemsi tek tesellli olsada endişem sene sonu boşa falan cıkarsa ömürlük sözleşme imzalanması olur.
serdar ve eren'in alacaklar 3 ayda mı olduAğustos itibariyle yoktu
Kap hayırlı olsunBugün kap felan gelmez
benimde en buyuk endisem o koca yaz ayinda 20 tane istesek alabilecegimiz herif vardi yetmedi ocakta ingiltereden fesih yapan herifler vardi 24 yaşında. Free oyunculari kadroya katabilseler insan umut ederdi bir şekilde döngu oluyor diye ama almadan satma pesindeyiz bunun sonunda ne yapacaklar çok merak ediyorumdurum okadar mı vahim herkesi satıyorar olayı tam olarak idrak edebilsek aslında tepkilerde ona göre olur. dışardan gördüğümüzden daha vahim sanırım durum reis.
birde işin kötüsü şimdi herkesi satıyoruzda önumuzdekı yaz napacaklar ben asıl onu merak edıyorum. bide şampiyonluk falan gelmesse al sana buyuk buhran
belki ozan satis gelir, BELKIKap hayırlı olsun