Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan daha a milli takim formasini giynmedi, istermisiniz löw aklini celip almanya formasi giyndirsin, valla ozanin menejerinden hersey beklenir : ))
Mantıklı.

Löw istedi diye Merkel Ozana bir günde tak diye Alman pasaportu verirse neden olmasın.

sent via GSC

Gorunen o ki Fatih hoca kim olursa ilsun 30 yas ustu adam istemiyir,dinamik bir kadro kurmak istiyor ve en gec yazin Fernando,Maicon,Donk ta gidecek,istisna Muslera ,Nagatomo olur. Ama Semih gelirse bu iddiam kismen çürümüş olur,dinamizm açısından

Transferler dışında ay başında büyük bir sponsorluk anlaşması olacak diye haberler vardı. Buda rafami kalktı inşallah arzu ettiğimiz isimler en kısa sürede kadromuza katılım saglar

Fatih Hoca dün gece bizim evdeydi, karnı acıktı ekmek arası bir şey yiyor, yanında kola. Durdum durdum sonunda sordum hocam bu eksiklerimizi tamamlanacak mı diye?
Önce güldü yemeği yedi, evin içinde sağa sola gitti tam yatağa yatacakken geldi yanıma epey bir gülümseyerek inşallah tamamlanacak dedi.
Hocam sen de bizim gibisin bir şey bilmiyorsun galiba dedim, bir şey demeden yatmaya gitti.

Arkadaşlar rüya gördüm.Hayır olsun inşallah.

Fatih Hoca dün gece bizim evdeydi, karnı acıktı ekmek arası bir şey yiyor, yanında kola. Durdum durdum sonunda sordum hocam bu eksiklerimizi tamamlanacak mı diye?
Önce güldü yemeği yedi, evin içinde sağa sola gitti tam yatağa yatacakken geldi yanıma epey bir gülümseyerek inşallah tamamlanacak dedi.
Hocam sen de bizim gibisin bir şey bilmiyorsun galiba dedim, bir şey demeden yatmaya gitti.

Arkadaşlar rüya gördüm.Hayır olsun inşallah.
Albayrak gibi rüya görmüşsün renkdash

Gizli bir el bizim takımın mali durumunu rahatlatacak hamleleri engelliyor artık tesadüf olmadığını düşünüyorum yazın Maicon u satıp forvet için rahat duruma geçecekken hem maliyetten kurtulacakken iş yattı
Yine bu dönem Maicon gidecekken ne tesadüf ki ligin tozunu atmış stoperlerden biri dacosta hiç ihtiyaç yokken ve gündemde bile değilken bizimkinin yerine satıldı
Keza sponsorluk anlaşmaları sürüncemede eminim ki transfer dönemi bitsin anlaşmalar imzalanacak
Hatırlanırsa geçmiş yıllarda TFF fb ye günü gelmeden istek üzerine ödemeler yaparken bize zamanı gelmesine rağmen paraları yatırmamıştır

Ligin başlamasına 2 gün kaldı hala transfer bekliyoruz. İnan edin ki ilk maçta ıslıklar ve istifa sesleriyle inleteceğiz o stadı. Albayrak’ı da sinsi Cengiz’i de yerin dibine sokacağız. Alay ettiler bizimle uzun süre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

20 milyon euroya yakın para girişi oldu adamlar hala forvet transferini bitiremiyor.Bunlara değil 20 milyon 50 milyon verin yine adam bulup getiremezler.

inan-edin-ne-demektir.jpg

geçme namerd köprüsünden
ko aparsın su seni,
yatma tilki gölgesinde
ko yesin aslan seni....

namertin köprüsünden geçeceğine su seni götürsün, kurnazlarla takılacağına bırak adam gibi aslan yesin seni. şerefli ol.

Size dün söylemiştim. Transferleri listelerine göre değil menajerlerine göre yapıyorlar. Ozan'ın gidip Semih'in gelişi bu yüzden. Melo giderken Jose Rodrigues sağ açık iken bize ortasaha diye getirilmişti. Çünkü menajerleri aynı.

O yüzden forvet kanat falan için Ndiaye'nin Belhanda'nın menajerlerinin oyuncularına bakın.Boşu boşuna bu kadar Arap ve Brezilya kökenli oyuncuyla ilgilenmiyorlar. Linnes'te o menajerlerle çalışıyor olsa şuana kadar elli kere sözleşme yenilerdi.

Galatasaray'ın halen bir transfer yapacağına inanan adam gibi adamlar kaldı mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt