M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
bunlar madem Marianoyu yollayacak.. eyvallah da Linnesin sözlesmesini neden uzatmiyorsunuz lannnn ??
Unutmustur salaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar madem Marianoyu yollayacak.. eyvallah da Linnesin sözlesmesini neden uzatmiyorsunuz lannnn ??
Bu da bir risk elbette ama tetteh tutarsa çok iyi paralara satabiliriz , bony de belki Araplara satılabilir.Tetteh'i alsak mesela o kesin şampiyon yapar diyemiyorum ben
Ozan 12Teteh gelirse para kalmayacağı için Savanier gelmez. Ama Bony gelirse Savanier de gelebilir.
Ben olsam Scout ekibi önerdiyse Teeteh’i , Okazaki ve Tetteh, ve Mangala’yı almaya çalışırdım.
Okazaki tam Çalışkan forvet arayıp da bulamadığımız.
Suan ne alemde bu adam reisAslında kimse istemiyor değil , yönetime güvenemediğimizden tek forvet transfer edilirse son sakatlığı biraz can sıkıyor o kadar.
Bony yi istemeyen yoktur diye düşünüyorum
kimse oturup da ne tetteh'i canlı izledi ne de alan'ı. ama bakıyorum tetteh aşağı alan yukarı. bony istenmez olmuş forumda. bu adam bu kadar uzun süre sakatlık geçirmemiş olsa zaten ne maddi olarak getirebilirsin ne de kendi gelmek ister. ismi geçenlerden ilk tercih balotelli, olmadı bony. alan ve tetteh sonraki aşama.
al bedavaya bony'i yanına da alan veya tetteh'i al. bony'den beklediğini alamazsan bile yaşı genç. ismi var satarsın araplara 1-2 sene sonra, zarar etmezsin.
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben çok izledim alan'ıkimse oturup da ne tetteh'i canlı izledi ne de alan'ı. ama bakıyorum tetteh aşağı alan yukarı. bony istenmez olmuş forumda. bu adam bu kadar uzun süre sakatlık geçirmemiş olsa zaten ne maddi olarak getirebilirsin ne de kendi gelmek ister. ismi geçenlerden ilk tercih balotelli, olmadı bony. alan ve tetteh sonraki aşama.
al bedavaya bony'i yanına da alan veya tetteh'i al. bony'den beklediğini alamazsan bile yaşı genç. ismi var satarsın araplara 1-2 sene sonra, zarar etmezsin.
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi