Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Ben olsam Scout ekibi önerdiyse Teeteh’i , Okazaki ve Tetteh, ve Mangala’yı almaya çalışırdım.

Okazaki tam Çalışkan forvet arayıp da bulamadığımız.

Aslında kimse istemiyor değil , yönetime güvenemediğimizden tek forvet transfer edilirse son sakatlığı biraz can sıkıyor o kadar.

Bony yi istemeyen yoktur diye düşünüyorum
Suan ne alemde bu adam reis

Albayrak in alabileceği forvet ektedir
0fda1202da76e4823a023cc44ebcfb3f.jpg

Galatasaray düşmanlarının.....

Savanier geliyorsa Belhanda gidermi? Zam istiyorsa 9-10 milyona gitsin ve Savanieri alsinlar.

kimse oturup da ne tetteh'i canlı izledi ne de alan'ı. ama bakıyorum tetteh aşağı alan yukarı. bony istenmez olmuş forumda. bu adam bu kadar uzun süre sakatlık geçirmemiş olsa zaten ne maddi olarak getirebilirsin ne de kendi gelmek ister. ismi geçenlerden ilk tercih balotelli, olmadı bony. alan ve tetteh sonraki aşama.

al bedavaya bony'i yanına da alan veya tetteh'i al. bony'den beklediğini alamazsan bile yaşı genç. ismi var satarsın araplara 1-2 sene sonra, zarar etmezsin.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kimse oturup da ne tetteh'i canlı izledi ne de alan'ı. ama bakıyorum tetteh aşağı alan yukarı. bony istenmez olmuş forumda. bu adam bu kadar uzun süre sakatlık geçirmemiş olsa zaten ne maddi olarak getirebilirsin ne de kendi gelmek ister. ismi geçenlerden ilk tercih balotelli, olmadı bony. alan ve tetteh sonraki aşama.

al bedavaya bony'i yanına da alan veya tetteh'i al. bony'den beklediğini alamazsan bile yaşı genç. ismi var satarsın araplara 1-2 sene sonra, zarar etmezsin.

Ya bu forumda falcaoya yasli ve lesh dendi normal bonye boyle denmesi.

ben çok izledim alan'ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt