Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Transfer Günlüğünde Bugün

? 10.00-13.00 = Wilfred Bony

? 13.00-15.00 = Demba Ba

? 15.00-17.00 = Alan Carvalho

? 17.00-19. 00 = Graziano Pelle

? 19.00-22.00 = Batuhan Karadeniz

? 22.00-00.00 = Benjamin Tetteh

? 00.00 - 00.30 = Kapanış

-alıntı-

16.00-16:30 = oyuncu satisi

unuttun reis

Aydın Yılmaz: "Arap ülkelerinden teklifler var. Daha çok Türkiye'de kalmak, futbol hayatımı bir süre daha burada devam ettirmek istiyorum"

"Benim de yurt dışına gitme hayallerim vardı. Gidebilirdim ama maalesef sakatlıklar oldu, gerçekleşmedi"

Aydın Yılmaz: "Arap ülkelerinden teklifler var. Daha çok Türkiye'de kalmak, futbol hayatımı bir süre daha burada devam ettirmek istiyorum"

"Benim de yurt dışına gitme hayallerim vardı. Gidebilirdim ama maalesef sakatlıklar oldu, gerçekleşmedi"

bu adam denyo galiba, git iste araplara cebine doldur doldur gel

IMG_4588.webp

Ver coşkuyu Bony geliyor. Çok iyi hamle. Şimdi mantıklı olarak düşünelim.

Varan 1: Bonservissiz Bony ve 2-3m bonservis ile Alan'ı bitirelim bunlar bize yeter. Böylece paranın çoğu hala elimizde.
Varan 2: Mariano ve Maicon'un koy kıçına tekmeyi. 3-5 ne gelse kardır. Yabancı kontenjanı açılsın.
Varan 3: Stopere pas parayı Kjaer'i getir kardeşim. Mis gibi adam. Yada o ayarda kalitesi tartışılmaz bir stoper.
Varan 4: Kalan parayla da bas parayı 8 numara veya kanat hangisi acilse genç bir oyuncu getir kardeşim. Haraslin de olabilir.
Varan 5: We are the champions

Ekli dosyayı görüntüle 37996

Dediğine göre bu kadroyu istiyorsun renkdaş fena sayılmaz

________________Muslera
Linnes______Kjaer_____Marcao____Nagatomo
Belhanda___Savier____Fernando___Haraslin
______________Alan____Bony

Katilmiyorum renkdas. Adebayor PL zamaninda çirkefin önde geleniydi. Realda o yüzden Satin alma opsiyonunu fena oynamadigi halde kullanmadi.

Mesela maçin ortasinda rakip takimin defans oyuncusu Hangelanda ‚Ben çok aciktim maçtan sonra nerde yemek yiyebilirim‘ gibi saçma sapan isler pesindeydi Adebayor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belki gençliğinde öyledir haklı olabilirsin ama veteranlık döneminde gayet pro bir duruş sergiledi.

Bony de umarım öyle olur ne diyelim

Bony dönemi de başladı, İbrahimovic dönemi ile kapanış yapacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt