Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklayın artık şu forvet transferini Adalberto Penaranda olsa tadından yenmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok pişman olacağız bayern havada kapacak. 18 yaşında bu kadar olgun oynayan bir stoper daha görülmedi. Bu çocuk çok büyük bir yıldız olacak.

Stuttgart 1 koyacan 3 alacan

Evi arabayı satıp bas

Yahu yönetime sallarım ama % koydurmadılar diye sallamayın. 7,5 adam yatırsa arkasına bakmaz Ozan gidiyorum dediği sürece. Bu konuda Dursun safına sallayın şimdikilere değil

normalde koyardık da 7.5 milyon opsiyon varken öpsen koyamazsın. 11 milyon alabildiğimize dua edelim. dursun kevaşesi gideli 1 yıl oldu hala her halının altından bu herifin kazıkları çıkıyor. abv nasıl bi beladır bu herif anlamadım

Burda kesinlikle haklisin ozan da gitmek istedi eger sözlesmesindeki cikis maddesini yenileyip kaldirsaydi satmazlardi bence yani burda ozaninda gitmek istemesi faktör bugün gitmeseydi sezon sonu gidecekti ve allah bilir 11 milyonu görürmüydük

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse arkadaslar ben kactim.. aksama Souleymane Doukara gelirse küfür ederiz hep beraber.. grsrz iyi nöbetler

Eskisi kadar alt yapıdan oyuncuları izleyemiyorum, Sergen bu konuda filtre vazifesi görüyor benim için. Biraz Osman Şenher şefkatiyle yaklaşıyor olsa da dikkat edilmesi gereken isimleri genelde doğru seçiyor. Zaten bu şekilde ümit vaat eden 7-8 tane isim olmalı ki aradan 1-2 tanesini takıma monte edebilesin. Şartlar dolayısıyla gerisi elenecektir, futboldan anlayıp anlamamakla da alakası yok bunun. bir gencin çıkıp nagatomo'dan formayı alması çok zordur ama ozan maicon'dan alabilir. Ozan'ı küçümsemek için değil durumu anlatmak için yazıyorum. Bazılarına sakatlık bazılarına da mental sebepler engel olur. Ya da antrenörün alt yapıyla hiç alakası yoktur, takım aşırı kötüdür genç oyuncu da orada erir gider vs. Pek çok şart var yani oyuncunun tutunabilmesi için özellikle Türkiye gibi bir ülkede. Dolayısıyla Sergen'in yaptığı işi takdir ediyorum ben, söylediğim gibi akademi maçlarını pek izleyemesem de denk geldiğinde söylediği isimlere dikkat ediyorum. Saygılar dostum :hat: @Sergen Zeren

Burda kesinlikle haklisin ozan da gitmek istedi eger sözlesmesindeki cikis maddesini yenileyip kaldirsaydi satmazlardi bence yani burda ozaninda gitmek istemesi faktör bugün gitmeseydi sezon sonu gidecekti ve allah bilir 11 milyonu görürmüydük

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen.ozan 7.5 u kaldırmaya yanaşmadı çünkü avrupaya gitmeyi belli ki kafaya koymuştu ve bunu zorlaştırmak istemedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt