Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim kadar insani yoran yoktur herhalde. Basari basarisizliktan bagimsiz konuşuyorum. Ve en nefret ettigim taraflari vergi bile yatirsalar bunu olağanüstü gosterme pesindeler. Göreceksiniz yarın forvet alirlarsa tarih boyunca yapilmayacak bir is gibi anlatacaklar

------------Tetteh
----Alan Belhanda Feghouli
-------Ndiaye-Fernando-
Linnes-Marcao-| - Mariano

Yazmayayım yazmayayım diyorum gene duramıyorum.
Şimdi ben transfer işine gelen / giden dengesine göre bakarım. Neticede öyle veya böyle bu takımın şampiyonluk bir kadrosu vardı. Serdar gitti gelen kim ? Marcao. Hangisi iyi stoper? Tartışmasız Serdar. Bu şimdiye kadar Çek liginde eh işte oynamış “benim gördüğüm ayakta zor duran “ Teteh isimli topçu kimin yerine gelecek gelirse eğer? Gomis. Hangisi iyi futbolcu ? Tartışmasız Gomis. Daha bir de giden Rodrigues var ki onun yerine isim bile geçmiyor.
Net olarak güç kaybediyoruz arkadaşlar.

Ayrıca her Türk teknik direktörü dibi Terim’de transferden anlamaz. Teknik adamlığı efsanedir ama transferden anlamaz. Maalesef gerçek bu.

Dediğim gibi ne Marcao’dan ne de bu Tetteh’ten bir yol olmaz. Ona göre hazırlıklı olun...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BEN-TETTEH.jpg

tam ptt 1. lig topcusu tipi var
Chico Ofoedu - Oyuncu profili 18/19

cagne tzavelasa tukurdu dev ceza alacak
mal herif

Şampiyonluk beklentim yok, 3-4-5 e varan ve bunu haketmeyen adamları elden çıkarsak bu şekilde bu sezon için yeter bana

Yazmayayım yazmayayım diyorum gene duramıyorum.
Şimdi ben transfer işine gelen / giden dengesine göre bakarım. Neticede öyle veya böyle bu takımın şampiyonluk bir kadrosu vardı. Serdar gitti gelen kim ? Marcao. Hangisi iyi stoper? Tartışmasız Serdar. Bu şimdiye kadar Çek liginde eh işte oynamış “benim gördüğüm ayakta zor duran “ Teteh isimli topçu kimin yerine gelecek gelirse eğer? Gomis. Hangisi iyi futbolcu ? Tartışmasız Gomis. Daha bir de giden Rodrigues var ki onun yerine isim bile geçmiyor.
Net olarak güç kaybediyoruz arkadaşlar.

Ayrıca her Türk teknik direktörü dibi Terim’de transferden anlamaz. Teknik adamlığı efsanedir ama transferden anlamaz. Maalesef gerçek bu.

Dediğim gibi ne Marcao’dan ne de bu Tetteh’ten bir yol olmaz. Ona göre hazırlıklı olun...

İzlemeden bu oyuncuların kötü olduğunu söylemek?

cagne kirmizi kart goruyor daha dogrusu kaptan veysel goruyor soyunma odasina gidince haber verecek djagneye

SON DAKİKA |

Alanyaspor-Kasımpaşa maçı bittikten sonra yapılan VAR incelemesi sonrası Diagne’nin rakibine tükürdüğü netleşince Hakem kırmızı kart göstermek için Diagne’yi soyunma odasından çağırdı.

Oyuncuya ulaşamadılar. Kırmızı kart kayıtlara geçti.

Bakıyorumda forumda çoğu kişi tetteh'e burun kıvırmış . sanki daha iyisini alabilecekmişiz gibi . Unutmayın başımızda abdürrahim, mustafa cengiz var. Bu oyuncuyu getirebilirlerse(sanmıyorum) şükredin bence. İki üçgün sonra keşke tettehi alsalardı razıydım diyeceğiniz adam gelebilir ona göre :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt