- 31 Aralık 2015
- 14.621
- 9.555
- 1.588
Antonio Mance - Oyuncu profili 18/19
Tettehi flan bırakın la aradığımız adam bu 2-3 milyona biter. Tetteh için o paralar büyük risk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chico Ofoedu - Oyuncu profili 18/19![]()
tam ptt 1. lig topcusu tipi var
İzlemeden bu oyuncuların kötü olduğunu söylemek?Yazmayayım yazmayayım diyorum gene duramıyorum.
Şimdi ben transfer işine gelen / giden dengesine göre bakarım. Neticede öyle veya böyle bu takımın şampiyonluk bir kadrosu vardı. Serdar gitti gelen kim ? Marcao. Hangisi iyi stoper? Tartışmasız Serdar. Bu şimdiye kadar Çek liginde eh işte oynamış “benim gördüğüm ayakta zor duran “ Teteh isimli topçu kimin yerine gelecek gelirse eğer? Gomis. Hangisi iyi futbolcu ? Tartışmasız Gomis. Daha bir de giden Rodrigues var ki onun yerine isim bile geçmiyor.
Net olarak güç kaybediyoruz arkadaşlar.
Ayrıca her Türk teknik direktörü dibi Terim’de transferden anlamaz. Teknik adamlığı efsanedir ama transferden anlamaz. Maalesef gerçek bu.
Dediğim gibi ne Marcao’dan ne de bu Tetteh’ten bir yol olmaz. Ona göre hazırlıklı olun...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lig sonuncusundan oyuncu mu almislar aooooovvvStephen Eustáquio - Oyuncu profili 18/19
Marcao'nun eski takim arkadasi Chaves'den 3.5 milyona Meksika'nin Cruz Azul takimina transfer oldu
Mabadı kalktı herifin ahbab normalcagne tzavelasa tukurdu dev ceza alacak
mal herif
Mabadı kalktı herifin ahbab normal
çok büyük topçu olduğunu kanıtladıtzavelas macin basindan beri herifi taciz etti dellenmesi normal de gostere gostere hayvan gibi tukurdu herife. tam olarak gelmedi ama bir kismi geldi sanirsam