Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tetteh Transferi olmaya yakın diye burun kıvırmaları bırakalım arkadaşlar bundan önce alamayız artık denilen biriydi genç ve Avrupa'da piyasası olan bir topcu 30 yas üstü yılda 3.5- 4m maas alan son mukavelesini yapmış bir oyuncu yerine bin kere tercih edilebilecek bir transfer

Bu tettehyi Hakan sukure benzetenler olmus forumda,hic izlemedim bilmem ama hoca yeni Hakan sukur yaratma sevdasindan vazgecmeli,öyle bir forvet avrupada bile kolay kolay yetismiyor

Foruma sondan ikinci kez girdigimde tetteh isteniyordu son girdigimde ise watan hayini bir cop diye ilan ediliyordu
neyse sanirim hersey normale donmus gibi yine. tetteh tekrar isteniyor ve halen transfer yok.

Tetteh - 7.5 M €
Alan - 3 M €

10.5 falan bayılacak bence bunlara bizimkiler Ozanın parayı gömerler bunlara, Ben bu ikilinin gelmesine olumlu bakıyorum para mara önemli değil sezonu kaybedeceğiz yoksa

Foruma sondan ikinci kez girdigimde tetteh isteniyordu son girdigimde ise watan hayini bir cop diye ilan ediliyordu
neyse sanirim hersey normale donmus gibi yine. tetteh tekrar isteniyor ve halen transfer yok.

Bugün kimseyi satmadık reis ondan dengemiz şaştı.

Potansiyeli olan bu tip gençlere verilen bonservise acımamak gerekiyor, buna alışmak gerekiyor yani. Verilen maaşlar, bonservis olayından çok daha ciddi ve kritik bir mesele. Maaş ne kadar az ise o kadar iyi.

Tetteh yorumlarını okudukça daha da ısınıyorum. 10 yıldır buradayım daha GSC nin yanıldığını görmedim çok şükür. Bruma beyinsiz yorumlarını telles carolden kötü yorumlarını okur gibiyim. Sonra vay efendim brumayı 13 e satan şerefsizdir:) telles 40m a gitsede şu % mizi alsak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt