Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tettehin fm profilini gördükten sonra çok kararsız kaldım transferi konusunda

Hocam kantenin fm profili mesela adam forvettti resmen şimdi ne hallerde ,belli olmaz bi anda değişebilir profili :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano ve maiconu satıp . Savanier ve terezege yapsak fena olmaz zenali , penaranda da olabilir . Badou ve garry gidince stoper ve sağ bek alırız .

kabul edilebilir performans gosterenler

Mariano
Linnes
Nagatomo
Badou
Belhanda
Onyekuru
Serdar

Rezilleri oynayanlar

Muslera
Fernando
Maicon
Ahmet
Ömer
Mugdat
Sinan
Selcuk
Eren

Transferler
Marcao
Emre

Şans bekleyen gencler
Atalay
Gokay
Celil
Yunus

Icim karardi yemin ediyorum şu kadronun sampiyon olmasi imkansiz
Basaksehiri sampiyon yapacagiz

Yazik ya bu adam da insan, aslinda ilk geldiginde cok iyi oynuyordu gecen sezonun ikinci yarisi dususe gecti yazinki Arabistan olayindan sonra ise hic toparlayamadi

Yaninda olsak, destek olsak bizim icin olebilecek adam kesebilecek bir herife evrilebilirdi. Taraftarimiz sefkat gosteremiyor

Dunya uzerinde birerbirde calim yemeyecegi topcu yok.

Köyüne dönmesini arzulariz

kabul edilebilir performans gosterenler

Mariano
Linnes
Nagatomo
Badou
Belhanda
Onyekuru
Serdar

Rezilleri oynayanlar

Muslera
Fernando
Maicon
Ahmet
Ömer
Mugdat
Sinan
Selcuk
Eren

Transferler
Marcao
Emre

Şans bekleyen gencler
Atalay
Gokay
Celil
Yunus

Icim karardi yemin ediyorum şu kadronun sampiyon olmasi imkansiz
Basaksehiri sampiyon yapacagiz

Sans bekleyen gençlerden umutlu oldugum atalay.celil bence cok kötü. Gökay 20 yasina gelecek ondan da umudum yok. Yunus rotasyon oyuncusu olur calisirsa

Yunus sorumluluk alsa bişeyler yapar ama korkak oynuyor dikine cok gitmiyor . Bunları aşarsa potansiyelli cocuk

Maicon oturup 2 kadeh rakı içmek vardı. Üzülüyorum adamın haline. Dağ gibi adam ne hale geldi pamuk kalpli aslan

Tetteh yorumlarını okudukça daha da ısınıyorum. 10 yıldır buradayım daha GSC nin yanıldığını görmedim çok şükür. Bruma beyinsiz yorumlarını telles carolden kötü yorumlarını okur gibiyim. Sonra vay efendim brumayı 13 e satan şerefsizdir:) telles 40m a gitsede şu % mizi alsak:)

telles hic bir yere gidemez, clde 6 macta en kolay saldirdigimiz kanat kendisininkiydi herif hala cozememis defans yapmayi. belki mal bi takim gider alir brezilyali diye ama pisman olur
bruma da oyununu zerre gelistirememis zaten az oynuyor. buyuk ihtimalle sacma bir atletizm takimina gittiginden.
bi de maliyeti takmam ben mi veriyorum diyenler benitez diye bi herifi alacagimiz zaman da ortaya cikmisti, gsc ekseriyetle bu herif dandik dedi ve baktigimizda herif kac senedir bir seye vakif olabilmis degil. yani gsc ne derse tersi komik bir meme ama asagi yukari burda yapilan yorumlar cikiyor

sacmalamis manyak kari
40 milyon harcandigi zaman takimda neresi eksikse oraya transfer yapildi. ve 40 milyonluk topcularla takim sampiyon oldu. bi de oyle yazmis ki sanki 40 milyonluk topcular terim gelince buharlasti, oyle bisey yok. 40in yarisini olusturan topculari ya aldigi paraya satti ya da daha fazlasina.
tettehe falan 8 veriyorsak acaba o donem transfere kac para harcardi bu yonetim merak ediyorum.

Banko uaziyoruz Marcao yu ama

Onbire banko yaziyoruz Marcao yu da o da kapali kutu. 4 M bayildik diye iyi oyuncu olmuyor. Adam Portekoz de sonuncu soradaki takimin stoperi.. insallah beklentileri karsilar..
Ya bu kliselerden kurtulmak lazim,misal TR liginin 17'sinden skertel gelse seneye,free olarak, herkes ister. Free ama yasli iste yine de istenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt