Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tettehin fm profilini gördükten sonra çok kararsız kaldım transferi konusunda
Yazik ya bu adam da insan, aslinda ilk geldiginde cok iyi oynuyordu gecen sezonun ikinci yarisi dususe gecti yazinki Arabistan olayindan sonra ise hic toparlayamadi
Yaninda olsak, destek olsak bizim icin olebilecek adam kesebilecek bir herife evrilebilirdi. Taraftarimiz sefkat gosteremiyor
kabul edilebilir performans gosterenler
Mariano
Linnes
Nagatomo
Badou
Belhanda
Onyekuru
Serdar
Rezilleri oynayanlar
Muslera
Fernando
Maicon
Ahmet
Ömer
Mugdat
Sinan
Selcuk
Eren
Transferler
Marcao
Emre
Şans bekleyen gencler
Atalay
Gokay
Celil
Yunus
Icim karardi yemin ediyorum şu kadronun sampiyon olmasi imkansiz
Basaksehiri sampiyon yapacagiz
Dunya uzerinde birerbirde calim yemeyecegi topcu yok.
Köyüne dönmesini arzulariz
Sans bekleyen gençlerden umutlu oldugum atalay.celil bence cok kötü. Gökay 20 yasina gelecek ondan da umudum yok. Yunus rotasyon oyuncusu olur calisirsa
Tetteh yorumlarını okudukça daha da ısınıyorum. 10 yıldır buradayım daha GSC nin yanıldığını görmedim çok şükür. Bruma beyinsiz yorumlarını telles carolden kötü yorumlarını okur gibiyim. Sonra vay efendim brumayı 13 e satan şerefsizdirtelles 40m a gitsede şu % mizi alsak
![]()
Ya bu kliselerden kurtulmak lazim,misal TR liginin 17'sinden skertel gelse seneye,free olarak, herkes ister. Free ama yasli iste yine de istenirBanko uaziyoruz Marcao yu ama
Onbire banko yaziyoruz Marcao yu da o da kapali kutu. 4 M bayildik diye iyi oyuncu olmuyor. Adam Portekoz de sonuncu soradaki takimin stoperi.. insallah beklentileri karsilar..
Bu cocugun sozlesmesi haziran'da bitiyor mu harbiden.