Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.315
- 19.763
- 2.943
Soccer mı oynuyorlarçin premier lig kalır mlsin yanında yav mls cidden kelimerle anlatılamayacak kadar kötü lig oynanan futbol değil başka bi şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soccer mı oynuyorlarçin premier lig kalır mlsin yanında yav mls cidden kelimerle anlatılamayacak kadar kötü lig oynanan futbol değil başka bi şey
bizde anladık sürekli belhandayı övenlerede yaz bunu..anladik be kardesim
Evet, Yolanthe ile boşalan Yenge kontenjanı içinAlanin esini mi almisiz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
burak yılmaz şu an gitse 300 gol atar mlste sen düşün gerisiniSoccer mı oynuyorlar
Kendisinden daha formda bir orta sahamız yokbelhandayı bu kadar kilit oyuncu görenler hangi özelliğini beğeniyolar acaba iyi pasör desen değil,iyi şutör desen değil,çalım yeteneği desen değil,mücadeleci desen değil kırmızı görüp takımı yakmaya müsait,duran top kullanamaz,skorer bir adamda değil nasıl oluyorda kilit oyuncu oluyor giderse herşey bitermiş kimse alınmadı diyelim yerine yinede gidişi bişeyi etkilemez o kadar diyorum...
Sezon sonunda 9m euro teklif gelse bende satılmasına sıcak bakarım hem de 3.5m euroluk maaş yükünden kurtuluruz ama bu beceriksiz yönetim yerine adam alamaz. Belhanda gayette kilit bir oyuncu. Takımı ileri taşıyan tek oyuncumuz, top yönlendiren tek oyuncumuz. O giderse defansta hazırlık paslari yaparız anca.belhandayı bu kadar kilit oyuncu görenler hangi özelliğini beğeniyolar acaba iyi pasör desen değil,iyi şutör desen değil,çalım yeteneği desen değil,mücadeleci desen değil kırmızı görüp takımı yakmaya müsait,duran top kullanamaz,skorer bir adamda değil nasıl oluyorda kilit oyuncu oluyor giderse herşey bitermiş kimse alınmadı diyelim yerine yinede gidişi bişeyi etkilemez o kadar diyorum...
Bakalım bekliyoruz ,umut garibanın ekmeğidir![]()