Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhandayı bu kadar kilit oyuncu görenler hangi özelliğini beğeniyolar acaba iyi pasör desen değil,iyi şutör desen değil,çalım yeteneği desen değil,mücadeleci desen değil kırmızı görüp takımı yakmaya müsait,duran top kullanamaz,skorer bir adamda değil nasıl oluyorda kilit oyuncu oluyor giderse herşey bitermiş kimse alınmadı diyelim yerine yinede gidişi bişeyi etkilemez o kadar diyorum...
Kendisinden daha formda bir orta sahamız yok

belhandayı bu kadar kilit oyuncu görenler hangi özelliğini beğeniyolar acaba iyi pasör desen değil,iyi şutör desen değil,çalım yeteneği desen değil,mücadeleci desen değil kırmızı görüp takımı yakmaya müsait,duran top kullanamaz,skorer bir adamda değil nasıl oluyorda kilit oyuncu oluyor giderse herşey bitermiş kimse alınmadı diyelim yerine yinede gidişi bişeyi etkilemez o kadar diyorum...
Sezon sonunda 9m euro teklif gelse bende satılmasına sıcak bakarım hem de 3.5m euroluk maaş yükünden kurtuluruz ama bu beceriksiz yönetim yerine adam alamaz. Belhanda gayette kilit bir oyuncu. Takımı ileri taşıyan tek oyuncumuz, top yönlendiren tek oyuncumuz. O giderse defansta hazırlık paslari yaparız anca.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhandayı satıp Selçuk a kalacağız millet hala gitsin diyor, Galatasarayı desteklemeyin kardeşim açık açık

Yav belhanda kalsin diyen insanlarin cogu yonetime olan guvensizliklerinden dolayi bunu dile getiriyo

forvet ihtiyacimiz bu kadar goz onundeyken forvet alamayan yonetime transfer doneminin bitmesine sayili gunler kala ben de dahil guvenmedigimiz icin belhandanin yerinin dolmasina supheyle yaklasiyoruz bu yuzden de satilmasin diyoruz bu konuda anlasalim

Belhanda için Terim'in onayını almaya gerek yok.Bu konuda Terim'i dinlemeyen yönetimi baş tacı yaparım.Diğer konularda ise görüşümüz net Yönetim İstifa!

Belhanda giderse, gitsin diyenler maç bölümlerini canlı takip etmesin hepinizi yazdım kenara

Millet zaten gergin... Bir de Semih gelirse ...görün buraları

Belhanda gidemez gitmesi teklif dahi edilemez, Bu arada Semih bitmis ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt