Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Emegi gecen herkesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla aynı fikirdeyim adam saatli bomba 10 numara değilim diyor birde geldiğinde neden 10 numaralı formayı giydin sneiderin yerine alındığını biliyordun ozaman neden çıkıp 8 numarayım demedin bence 8 numara olacak efektifte bir oyuncuda değil savunma yaptığı söyleniyorda rakip oyunculara müdahale yaparken hep tayming hatası yapıp adamları öldürecek gibi dalıyor ve kart görüyor 1-2 maç biraz performans verdi diye herkes belhandacı olmuş şuna eminim senelik 4 m. Alacak bir topçu kesinlikle değil yerine yönetim başka oyuncu almasada emre oynar hem 4-4-2 oynarsak gerekte yok zaten sezonun başında havaalanında taraftara küfrettilten sonra millet bedelsiz bile gönderilmesi gerektiğini söylüyordu şimdi kalsın diyorlar diyecek birşey bulamıyorumybelhandayı bu kadar kilit oyuncu görenler hangi özelliğini beğeniyolar acaba iyi pasör desen değil,iyi şutör desen değil,çalım yeteneği desen değil,mücadeleci desen değil kırmızı görüp takımı yakmaya müsait,duran top kullanamaz,skorer bir adamda değil nasıl oluyorda kilit oyuncu oluyor giderse herşey bitermiş kimse alınmadı diyelim yerine yinede gidişi bişeyi etkilemez o kadar diyorum...
formda halininde bişeye yaramadığını söylemek istiyorum kardeşim,sürekli söyleniyor belhanda yokken kaleye gidemedik diye ben bu sezon hiç hissedemedim o etkiyi varkende yokkende kötüyüz kime teklif varsa gitsin,maiconu sezon başı gönderemedik kaldı sevinenler oldu hatta ama bişeye yaramadı şimdide teklif yokKendisinden daha formda bir orta sahamız yok
Ben memnunum Belhandanın oyunundan, takımda forvet olmaması ve skorer olmamasına aldanıyorsunformda halininde bişeye yaramadığını söylemek istiyorum kardeşim,sürekli söyleniyor belhanda yokken kaleye gidemedik diye ben bu sezon hiç hissedemedim o etkiyi varkende yokkende kötüyüz kime teklif varsa gitsin,maiconu sezon başı gönderemedik kaldı sevinenler oldu hatta ama bişeye yaramadı şimdide teklif yok![]()
Takımdan devre arası Maicon-Eren haricinde satış yapan yönetim derhal istifa etmeli.Serdar Fatih Terim ve yönetimden özür dilemelidir.Ne demek cezalıyken Fenerli bir iş adamıyla sohbet etmek.Menajeri de yanındayken..Belhanda giderse, gitsin diyenler maç bölümlerini canlı takip etmesin hepinizi yazdım kenara
Abi şu an artık iyi olup olmaması önemli değil kadrodaki herkese muhtacız. Adamlar transfer yapmıyor beceremiyor. Belhanda da giderse kadro iyice daralacak kim oynayacak bu takımda biri sakatlansa ne olacak?Valla aynı fikirdeyim adam saatli bomba 10 numara değilim diyor birde geldiğinde neden 10 numaralı formayı giydin sneiderin yerine alındığını biliyordun ozaman neden çıkıp 8 numarayım demedin bence 8 numara olacak efektifte bir oyuncuda değil savunma yaptığı söyleniyorda rakip oyunculara müdahale yaparken hep tayming hatası yapıp adamları öldürecek gibi dalıyor ve kart görüyor 1-2 maç biraz performans verdi diye herkes belhandacı olmuş şuna eminim senelik 4 m. Alacak bir topçu kesinlikle değil yerine yönetim başka oyuncu almasada emre oynar hem 4-4-2 oynarsak gerekte yok zaten sezonun başında havaalanında taraftara küfrettilten sonra millet bedelsiz bile gönderilmesi gerektiğini söylüyordu şimdi kalsın diyorlar diyecek birşey bulamıyorumy
acele etmeseymiş bizimkiler yav 26 27 ocak gibi yapsalarmış keşke teklifiAlan ile yıllık 3,5 milyon Euro karşılığında anlaşan Galatasaray, Guanghzou Evergrande'ye de 3 milyon Euro'luk resmi teklifini yaptı. [futbolarena]
8m doları kabul etmiş başkanımız