Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedek kaleci arıyorduk Aykut Erçetin boşta olması lazım zaten biz bıraktık kimse almadı geri alalım

o kadar diyoruz gaza gelmeyin diye. sabri muhabbetini çıkaran herif her dönem bizi yönetime kışkırtan hocalarla yönetimin arasına fitne sokan bir tip. Semihi ise serdara tercih ederim. çok beğendiğiniz serdar semihten iyi değil ve rezil bir gece hayatı var tam fener topçusu. altyapı gençleri b listesinden yazılabiliyor avrupada ama cezamız kalkarsa altyapıdan belli yaş üstü oyuncumuz yok. aleme rezil kepaze oluruz. rotasyonda alemin çöplerini tutacağımıza semihi tutarız. en azından kulübe fifada dert açmakla tehdit etmez genç oyuncuları kıskanıp fitnecilik yapmaz.

Emre ve Semih gelip parayı forvet transferlerine gömseler bari

Emre den ziyade Semih ve Sabri icin birseyler yapilmali.

Özellikle Semih icin. Sabri olayinin yalan oldugunu düsünüyorum daha dogrusu ümit ediyorum.

Semih için geçmişler ola. Emre ve diğer ihtimalleri göz önünde bulunduracak olursak eğer taraftarın sağlam bir tepki koyması gerekiyor.

Normalde bu isimler Dursun çapsızının döneminde bile geçse inanmazdık.Ama bu yönetim yapmaz dediğimiz herşeyi bir bir yapıyor.

Kanatada Aydın yılmazı alın tam olsun bari.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İğrenç bir planlama yaptık bu devre arasında herşey tek kelime ile rezalet, Serdar ve Ozan gibi iki tane stoperi bence resmen harcadık, Ozan için alınan mevla düşük Serdar gibi adamı ise küstürdük. Gittik bu iki adam yerine her maç rakibe gol fırsatı yaratan Semih'i aldık resmen rezalet Marcao'nun da ne çıkacağı belli değil. Kesinlikle güç kaybettik bu mevkide yapmamız gereken tek şey Maicon'u satıp lider bir stoper almaktı Miranda gibi, Forvet transferi diye kan ağladık 5 aydır ama son 10 güne girilmek üzereyken hala ortada forvet yok hatta ciddi bir durum yok. Üstüne üstlük en önemli adamlarımızdan Garry gitti ve kanatta vasata dönüştü, Her yönden takımın içine edilen bir dönem oldu her transfer dönemi aynı bok, Bu takımda başarı cezasız kalmıyor bunu iyice net anladık. Artık kafama takmıyorum ne halt olursa olsun Başakşehir şeyini gere gere şampiyon olacak hemde uzak ara, Bu takım her yönden şampiyonluğun Ş'sini hak etmiyor ilk 3 falan bile zor olacak.

Vallah hadi Semih yine neyse çok acil bir durumda gelir oynar .. ama Emre gelirse ortalığın şeyine k.. bu taraftar

Yönetim İstifa

Bu nasıl rezillik? 6 aydır forvet bekliyoruz gele gele Semih Kaya geliyor. Ben Dursun Özbek’e kuruyordum bu aqm çapsızları ondan daha beter. Koduğumun gerizekalıları.

Son kez yazıyorum Terim varken emre,arda,burak gibileri floryoya adımını atamaz. Anlayın artık.

Son 10 gün, bi uyarı vermemiz lazım yoksa sezon çöpe gidecek ve elimizde seneye satıp kadro kuracağımız oyuncu kalmayacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EmreÇ, belhandanın yerine gelecekse kendisini sıcak bir gülümsemeyle karsilayabilirim.

Bu Emre araplarda kac para kazaniyor heralde bir 4 milyon net vardir? Simdi bu herife sezon sonuna kadar 2milyon mi ödeyecegiz? gitti takimdan kovulan bir tipe?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt