Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevkilerin o kadar önemi kalmıyor oyuncudan ne bekledigin ve oyuncu arkının ne vaad ettigi önemli.
kardeşm

Başıma bir şey gelmeyecekse, Babel'a 2. şans verme opsiyonunu düşünebiliriz.

Bilmiyorum hocanın karar vermesi lazım tabi.

Jordan İbe boş kalmış. Ben olsam alıp, bir takıma kiralarım. 24 yaşında ve bir zamanlar büyük potansiyeldi. Neden böyle oldu bilmiyorum ama riske girmeye değer.

Steven Caulker geçen sene bu durumdaydı, Alanya aldı ve şimdi ligin en iyi stoperlerinden biri. Üstelik 30 yaşına gelmişti. İbe'de böyle olabliir. Bence kaçırmamak lazım. Jesse ile falan uğraşmaya gerek yok.

Aslinda su 10 numara sisteminden vazgecmek lazim.

4-3-3 oynayip

Seri - Deep lying playermaker
Mensah - Box to box midfielder
Transfer - Box to box midfielder

olarak dizayn etmemiz lazim, 10 numara sistemi gercekten yillardir oynaniyor. degisim sart.

Muslera

Mariano - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Seri - Mensah - Fofana

Kalu - Falcao - Onyekuru

Tamamen salladim 11'e
reis kac senesinden yaziyon 3 senedir 10 nolu sistemle oynamiyoruz zaten

Gonul Sissoko/Fofana ister ama cok pahali
Oyle isimli oyuncular olmasi gerekmiyor, yasi genc ve Galatasaray'da kendini gosterip sonra daha buyuk takimlara gitmek isteyen oyuncularin pesinden kosmaliyiz. Sissoko'lar falan olmaz artik bunlar yillik 3 milyon euro dan az paraya gelmezler artik o donemler bitti. Oyuncu satip para kazanmanin yolunu aramaliyiz zaten seneye CL'de olmayacagiz galiba.

Ofansif olarak kisitli bir orta saha. Bunlardan biri skorer orta saha olmali benim fikrime gore.
Mhy yavsagi gelseydi.. ya da söyle
Sissoko Seri
Emre k. Emre A. Onye
Falcao

tabi gecen senenin Onyesi. Emrelerin uzaktan sutlari cok iyi, gole yakinlar vs.

yine boş mesajlar atmaya başlamışsın muhsin

Sezonun ilk yarısında hangi oyuncumuzdan verim alabildik ki mesela? Bize kalsa Seri'yi yollamıştık, N'Zonzi o durağan takımda süper yıldız gibi gözüküyordu.

Tabi ki takımın hücuma çıkamamasının sebeplerinden biri Babel olmuş olabilir, kabul. Peki ya arkasında oynayan Nagatomo? Saracchi'yi eleştiriyoruz fakat adam bildiğin ciğersiz. Her hücum da bir opsiyon haline geliyor, doğruya doğru dememiz lazım.

Maddi açıdan iyi durumda değiliz. Her sene habire transfer yapıyoruz ve artık yoruldum. Babel kötü bir karakter değil, gayet çalışkan bir futbolcu. Hocanın vazgeçtiğini düşünmüyorum. Sol kanat ve forvette değerlendirebilir pre seasonda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt