Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mevkilerin o kadar önemi kalmıyor oyuncudan ne bekledigin ve oyuncu arkının ne vaad ettigi önemli.
kardeşm
Seri
M. Sissoko Mensah
off offf
Ofansif olarak kisitli bir orta saha. Bunlardan biri skorer orta saha olmali benim fikrime gore.Seri
M. Sissoko Mensah
off offf
Ofansif olarak kisitli bir orta saha. Bunlardan biri skorer orta saha olmali benim fikrime gore.
olmaz çok yumuşakSeri - Mensah
Kalu - Texeira - Onyekuru
Transfer
Mensah'tan daha iyisi lazim o bolgeye.Seri - Mensah
Texeira
Mensah'tan daha iyisi lazim o bolgeye.
reis kac senesinden yaziyon 3 senedir 10 nolu sistemle oynamiyoruz zatenAslinda su 10 numara sisteminden vazgecmek lazim.
4-3-3 oynayip
Seri - Deep lying playermaker
Mensah - Box to box midfielder
Transfer - Box to box midfielder
olarak dizayn etmemiz lazim, 10 numara sistemi gercekten yillardir oynaniyor. degisim sart.
Muslera
Mariano - Luyindama - Marcao - Sarrachi
Seri - Mensah - Fofana
Kalu - Falcao - Onyekuru
Tamamen salladim 11'e
yine boş mesajlar atmaya başlamışsın muhsinBaşıma bir şey gelmeyecekse, Babel'a 2. şans verme opsiyonunu düşünebiliriz.
Bilmiyorum hocanın karar vermesi lazım tabi.
Oyle isimli oyuncular olmasi gerekmiyor, yasi genc ve Galatasaray'da kendini gosterip sonra daha buyuk takimlara gitmek isteyen oyuncularin pesinden kosmaliyiz. Sissoko'lar falan olmaz artik bunlar yillik 3 milyon euro dan az paraya gelmezler artik o donemler bitti. Oyuncu satip para kazanmanin yolunu aramaliyiz zaten seneye CL'de olmayacagiz galiba.Gonul Sissoko/Fofana ister ama cok pahali
Mhy yavsagi gelseydi.. ya da söyleOfansif olarak kisitli bir orta saha. Bunlardan biri skorer orta saha olmali benim fikrime gore.
Mhy yavsagi gelseydi.. ya da söyle
Sissoko Seri
Emre k. Emre A. Onye
Falcao
tabi gecen senenin Onyesi. Emrelerin uzaktan sutlari cok iyi, gole yakinlar vs.
Bende ondan diyorum. Adam uzun dönem sakatti, mourinho da kafadan sakat ne yaptigi belirsiz. Terim ile de baya iyiler. Belki kiralar bizeSissoko imkansiz yaw, 2023 kadar kontrati var ancak 1 sene kira olabilir.
yine boş mesajlar atmaya başlamışsın muhsin