- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Falcao, Belhanda, Feghouli üçlüsünden kurtulsak keşke bonservisi de geçtim bonusu falan 15 milyon maaş yükü var millet takım kuruyor bu paraya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
omar belli ki savunmasıyla geride kalacak, saracchi daha özgür olacak. Marcao'da kalırsa ataklar hep soldan gelişir.
Onyekuru muazzam bir sprinter, defans arkası koşuları ile ligde durdurulması imkansız bir oyuncu ama benim gözümde öyle çok özel yetenekli bir kanat oyuncusu değil daha doğrusu kanat oyuncusu değil nasıl ki Feghouli kanat gibi oynamıyor diyoruz Onyekuru da öyle benim gözümdeonyeden daha iyi gibi
Maicon'u bile satamayacaklar gibi görünüyor. Bu kadar beceriksiz olunmaz.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
emrom james
@Hayri Cund
Oyuncuyu satamama olayina nereye bagliyorsun heis, yani bukadar beceriksiz olunmaz. Yoksa biz mi yanlis biliyoruz
Arabistan'da bayağı seviliyordu aslında orada tutmuş sanırım oyun stili ama bir şeyi değiştirmez bence maaş yükü var, yabancı sınırlaması var ve hepsini geçtim en enn ennn önemlisi ne olursa olsun Luyindama&Marcao ikilisini bozmamaktan yanayımMaicon'un son durumu ne acaba. Toparlamış olabilir mi biraz
Satamiyorsak gelsin oynasin, ldama veya marcaoyu satalimMaicon'un son durumu ne acaba. Toparlamış olabilir mi biraz
Bu gidişle öyle de olacak sanırım.Satamiyorsak gelsin oynasin, ldama veya marcaoyu satalim