Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao, Belhanda, Feghouli üçlüsünden kurtulsak keşke bonservisi de geçtim bonusu falan 15 milyon maaş yükü var millet takım kuruyor bu paraya.

Belhandaya bugun sozlesmesine fesih edip yollamak lazim.

Ya bir sene daha kalacak 3,5m euro odenecek yada bu sezon kovulacak.

Bu beceriksiz yonetimden oyuncu satmak hayali kurmayin

Bu haftadan itibaren kadro disi birakilsin. Eger fatih hoca kadroya alirsa, ciksin aciklasin yalanlasin böyle birsey olmadigini. Eger böyle bisey var olup ve kadroya alirsa da yaziklar olsun derim

onyeden daha iyi gibi
Onyekuru muazzam bir sprinter, defans arkası koşuları ile ligde durdurulması imkansız bir oyuncu ama benim gözümde öyle çok özel yetenekli bir kanat oyuncusu değil daha doğrusu kanat oyuncusu değil nasıl ki Feghouli kanat gibi oynamıyor diyoruz Onyekuru da öyle benim gözümde

Ejuke ise gerçekten özel yetenekli bir oyuncu gibi geliyor bana, top sürme becerisi çok iyi mesela çevikliği dar alan becerisi var ama Onyekuru ile hemen hemen aynı yaşta olmalarına rağmen henüz Onyekuru'nun yarısı kadar bile vitrin yapamadı kulüp düzeyinde de milli takım düzeyinde de

Onyekuru için bu güne kadar 24 mil.€ bonservis ödendi Galatasaray-Everton-Monaco-Anderlecht gibi kulüplerde forma giydi Nijerya milli takımında iyi kötü forma şansı buldu Ejuke ise şimdiye kadar ilk vitrinini Heerenveen'de 22 yaşında yapabildi Onyekuru ise bu patlamayı 19 yaşında yapmıştı

Onyekuru <=> Ejuke kıyaslamasını bir kenara bırakırsak gerçekten takımda görmek isteyeceğim tipte bir kanat oyuncusu Ejuke ama maliyeti çok fazla olurdu herhalde. Yani daha doğrusu öyle çok korkunç bonservis bedelleri isteyeceğini zannetmiyorum Heerenveen'in Diagne'yi aldığın parayla Ejuke + Evander transferlerini yapabilirdin ama artık Belhanda'ya Diagne'ye Maicon'a dağıttımız bonservislerden dolayı atacak öyle bir kurşunumuzun kaldığına emin değilim

@Hayri Cund

Oyuncuyu satamama olayina nereye bagliyorsun heis, yani bukadar beceriksiz olunmaz. Yoksa biz mi yanlis biliyoruz

Ec_C7qwXoAEleWF

Seri belhanda lemina Emre Taylan ortasahasindan sadece Emre ve Taylan kalmali onlarda yabanci siniri nedeni ile

Maicon'un son durumu ne acaba. Toparlamış olabilir mi biraz
Arabistan'da bayağı seviliyordu aslında orada tutmuş sanırım oyun stili ama bir şeyi değiştirmez bence maaş yükü var, yabancı sınırlaması var ve hepsini geçtim en enn ennn önemlisi ne olursa olsun Luyindama&Marcao ikilisini bozmamaktan yanayım

Hı Fatih Terim gelsin Maicon ben üçlü defans oynamak istiyorum derse orası ayrı

Satamiyorsak gelsin oynasin, ldama veya marcaoyu satalim
Bu gidişle öyle de olacak sanırım.
Aslında fena fikir değil. Eşiyle ayrıldıktan sonra iyice kafası dağılmış ve bocalamıştı.
Sonra barışmışlardı sanki ondan sordum ben de. Toparlamıştır belki diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt