Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarın sabah 10 gibi açıklanır diyorlar ? Hayır anlasıldı tamam, ama saatini nasıl öğreniyorsunuz bunu da ben anlamıyorum ? :) Ne kadar önemli ''Ben söylemiştim demek'' , yüzlerce yalanın içinde insanlarla dalga geçmek. Resmi site harici kimseyi takmayın beyler. Onun haricindeki hersey makara tukara. Birinci ağızdan isimler hariç kimse bu transfer görüşmesiyle ilgili bilgi alamaz.Eminim yöneticiler eşlerine dostlarına bile söylemezler çunku bu yüzden yöneticiler.

Arkadaşlar meraba. Yalnız bu Baki Mercimek keltoşu haklı olabilir :( Benim bildiğim bu herif Hollandada yetişti ve Sneijderin menejerini tanıması yüksek ihtimal

Kendisini tanimiyorum tabii ..Twitter denk geldi resimlerine ve twittlerine bakinca gayet mantikli seyler paylasiyor. Az kisiyi takip edip (55 kisi) Cok kisi takip ediyor (5514 kisi) . Liverpool klubunun icinde olan biri. Ama yazdiklarindan cikardigim sonuc Lerby tum kaynaklarini ve imkanlarini kullaniyor Wesley'yi EPL'e satmak icin..hatta gerekirse fiyatinda indirim de yapacakdir. Eger burasi olumsuz olursa zaten elemanin da soyledigi gibi takimlarin o fiyati ona vermeyecegine dair Galatasaray'a imza atacakdir.

Bence de EPL'den üst düzey bir takımdan haber bekliyorlar gibi

olmazsa zaten Galatasaray cepte görüyor olabilirler

altunterimlere iyi kötü ne varsa inanmıyorummm

ABovvvvvvvvv abovvv abovv ... Osman'ın babasının sitesini karakterini vs. bilmem ama ben verdiği duyumlara inanıyorum ya geçen transfer döneminde valla baya tutturmuştu sanki ...

hayırlısı :)

[video=youtube;LkheucsOFCo]https://www.youtube.com/watch?v=LkheucsOFCo[/video]

Dinleyin,rahatlayın beyler.

altun terim kim ya millet iyi hit kasıyor

Osmandan ev adresini isteyin beyler gelmezse biz gidiyoruz zaman geçer hem.Ciddiyim isteyin

Ne gibi borsa oyunu olabilir bunlar ? Transfer yapınca borsada hisselerimizin çok değer kazandığını veya çok değiştiğini düşünen var mı çok merak ediyorum eğer böyle borsa oyunları olsaydı her takım messiyle görüşmeye başlandığını bildirirdi bu yoldan para kazanırdı borsanın bu kadar basit bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? İşi kuralına göre yapmayanla dalga geçiyoruz şikeciler borsaya bildirmiyorlar böyle iş mi olur vs diye ama bizim yönetim yapılması gerekeni yapınca bu sefer de neden yapıyor diyoruz. Biz önce ne istediğimizi bilmeliyiz sonra istemeliyiz adamlar ne yapsa yaranamıyorlar.

Buna şöyle söyleyeyim fener geçen yaz gidip tffye tvde bizi düşürün dedüi mi demedi mi. Canlı yayında dedi adam bunu ardından hisselerinin durumu ne oldu tepe taklak olmaya devam etti. 2 gün sonra biz öyle bir açıklama yapmadık dedi mi demedi mi dedi. Sonuç ne oldu hisseler %12 oranında arttı peki bu arada kalan dönemde hisseler düşükken 100 milyon dolar yatıran adamın parası 112 milyon dolar olur mu olmaz mı basit hesap ile. Ve fenerin hisseleri %30 oranlarında düşüp kalkıyoru bir ara. Borsa manipülasyonu oydu işte.

Yani borsa bu anlık değişim gösteren bir sistem

Millet olumlu haber alsada inanmıyor :lol:

sinerjii sinerjiii sineer sinee sineiiii sneiiijj SNEİJDERRRR WESLEY SNEIJDERR HADI OLUM :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt