Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Eğer kardeşi dediyse bitmiştir.
Eğer kardeşi dediyse bitmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üslubum üslubuna karşıydı abi farketmişsindir umarım o yüzden üslubum için özür dilemicem. Detaylı bilgilendirmen için samimi olarak teşekkür ederim.
Kendisini tanimiyorum tabii ..Twitter denk geldi resimlerine ve twittlerine bakinca gayet mantikli seyler paylasiyor. Az kisiyi takip edip (55 kisi) Cok kisi takip ediyor (5514 kisi) . Liverpool klubunun icinde olan biri. Ama yazdiklarindan cikardigim sonuc Lerby tum kaynaklarini ve imkanlarini kullaniyor Wesley'yi EPL'e satmak icin..hatta gerekirse fiyatinda indirim de yapacakdir. Eger burasi olumsuz olursa zaten elemanin da soyledigi gibi takimlarin o fiyati ona vermeyecegine dair Galatasaray'a imza atacakdir.
Bu amrabatın tiwit muhabbeti doğrumu?
Arkadaşlar meraba. Yalnız bu Baki Mercimek keltoşu haklı olabilirBenim bildiğim bu herif Hollandada yetişti ve Sneijderin menejerini tanıması yüksek ihtimal
Ne gibi borsa oyunu olabilir bunlar ? Transfer yapınca borsada hisselerimizin çok değer kazandığını veya çok değiştiğini düşünen var mı çok merak ediyorum eğer böyle borsa oyunları olsaydı her takım messiyle görüşmeye başlandığını bildirirdi bu yoldan para kazanırdı borsanın bu kadar basit bir şey olduğunu mu düşünüyorsunuz? İşi kuralına göre yapmayanla dalga geçiyoruz şikeciler borsaya bildirmiyorlar böyle iş mi olur vs diye ama bizim yönetim yapılması gerekeni yapınca bu sefer de neden yapıyor diyoruz. Biz önce ne istediğimizi bilmeliyiz sonra istemeliyiz adamlar ne yapsa yaranamıyorlar.