Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani, Arda, Kolarov, Melo, Chedjou

su 5ni alalim yeter.

bence herkse saygı duyulmalı herkse herseyı anlayacak durumda degıl

burda bu kadar saat vakıt gecıren herkes degerlıdır,ılla o esprıyı anlayacak dıyede bı kural yok

forumda olan ınsanlar genelde olayları zırvede en uçta yasayan ınsanlar

helekı Alper olayından ,chedjou ya salca olma durumundan sonra bazılarının aşırı tepkı vermesı anormal degıl

şaka olmasını geçelim gerçek bile olsa hakaret etme hakkını vermez kimseye

herkes her espriyi anlamak zorunda degil tabiki ama yazdıklarından sorumlu olmak zorunda

gayet çamur bi agızla hakaret edebilen bi adamın seviyeden bahsetmesi abes zaten

Vay arkadaş ya! Konunun başını anlamaya çalışıyorum cevap yazmak için yelteniyorum sayfalar geçmiş, olay başka konuya geçmiş tam mesaj yazacağım daha fazla sayfa geçmiş... 1 saattir okuyorum ya yuhhh!! :D

salman bana çok agır küfür etti özelden o yüzden ihraç aldı

50 defa burda 3 4 kişi şu olyı anlatın ne olur beyler dediler kimse birsey anltmadı tesekkrler beyler.

20-30 sayfa geriye git renktas bende üsenmedim okudum vallah :D

bu arada gercekten cok gereksiz seyler paylasilmaya basladi nöbette gidin baska bi konuda paylasin.

ben gördüğümü söylerim arkadaşım. benim gibi düşünenler de gördüğünü söylerse zamanla tüm taraftar bilinçlenir böylelikle. ne yani gördüğümüzü de söylemeyelim mi? yapılanın şaka olduğunu gördük ama yanlış bir şakaydı. bunu kabul etmek ve bir daha tekrarlamamak çok zor olmamalı.

Tamam senin haricinde kalan 392 kullanıcıya senin fikrini aşılayalım bence.

Başkan hoca ne derse o dedi o yüzden alırız melo'yu sıkıntı olmaz.

Aksi bir durumu kaldıramam zaten :mad:

Geçse nolacak onu anlamadım. Abartmayın ya şunları. Ona bakarsan şu Alperi borsa bildiriminden sonra elimizden almalarıyla dalga geçmenin ağa babasını yapıyorlar 3 gündür, napalım yani biz de burda kulüp yönetimine mi sayalım.

Esnek olmak iyidir, burda sabahtan akşama kadar insanları kandırma amaçlı duyum paylaşan gerzekleri okuya okuya hepimizin beyni akıyor, bu kadar asosyalliğin anlamı yok. İnsanız hepimiz forum robotu değiliz.

Bunları da geçiyorum, tamam hoşlanmak zorunda da değilsin eyv ama çok uzatıyosun kusura bakma.

çok mu uzatıyorum iki tane mesaj yazdım kaç sayfalık konuda. yazdığım ikinci mesaja cevap geldi ben de kendi cevap hakkımı kullanıyorum. kaldı ki yönetime de tepki gösterdik zati burada alper olayı yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt