Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madrid'den bir duyum almis olabilir. onun haricinde aklima bir sey gelmiyor.
bence herkse saygı duyulmalı herkse herseyı anlayacak durumda degıl
burda bu kadar saat vakıt gecıren herkes degerlıdır,ılla o esprıyı anlayacak dıyede bı kural yok
forumda olan ınsanlar genelde olayları zırvede en uçta yasayan ınsanlar
helekı Alper olayından ,chedjou ya salca olma durumundan sonra bazılarının aşırı tepkı vermesı anormal degıl
10 saattir gecen konuyu actigin icin tebrikler![]()
50 defa burda 3 4 kişi şu olyı anlatın ne olur beyler dediler kimse birsey anltmadı tesekkrler beyler.
piyasadaki en guvenilir site bence. icinde gokmen'in oldugu her is guzeldir:yenieek:
ben gördüğümü söylerim arkadaşım. benim gibi düşünenler de gördüğünü söylerse zamanla tüm taraftar bilinçlenir böylelikle. ne yani gördüğümüzü de söylemeyelim mi? yapılanın şaka olduğunu gördük ama yanlış bir şakaydı. bunu kabul etmek ve bir daha tekrarlamamak çok zor olmamalı.
reis gökhan inler ve arda turan için söyleyeceklerin varmı?
vallahi ikisi hakkinda da bir bilgim yok. ama iyi olurdu be :-)
piyasadaki en guvenilir site bence. icinde gokmen'in oldugu her is guzeldir:yenieek:
Geçse nolacak onu anlamadım. Abartmayın ya şunları. Ona bakarsan şu Alperi borsa bildiriminden sonra elimizden almalarıyla dalga geçmenin ağa babasını yapıyorlar 3 gündür, napalım yani biz de burda kulüp yönetimine mi sayalım.
Esnek olmak iyidir, burda sabahtan akşama kadar insanları kandırma amaçlı duyum paylaşan gerzekleri okuya okuya hepimizin beyni akıyor, bu kadar asosyalliğin anlamı yok. İnsanız hepimiz forum robotu değiliz.
Bunları da geçiyorum, tamam hoşlanmak zorunda da değilsin eyv ama çok uzatıyosun kusura bakma.
Avatarin herseyi anlatiyor zaten dostum. Fazla ugrasmaya gerek yok.