Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burak bence fatıh hocanın bu sezon 11 km altında kosmayacak olmasından kacıyodur :)

Burak kendisi gitmek istiyorsa "arda gibi" tutmak bizim ayibimiz olur. Gitmek isteyene dur demiyeceksin

Yanlış, Arda kim, Burak kim? Arda'nın yaptığı, en hafif terimiyle şımarıklık ve vefasızlıktı. hiçbir futbolcu, altına imza attığı sözleşmesinin dışına çıkmayı dile bile getiremez. Ben yönetici olsam, Burak ağlayıp yalvarana kadar futbolcuyu kulübede süründürürüm. Arda'ya da yapılması gereken buydu.

Herhalde Selcuk´a 15 Milyon´luk teklif yapilsa, düsünmeden satacak Baskan. Türk futbolcularimizi neden tutamiyoruz anlamiyorum.

Iyidir degildir tartisilir, ama Fenerbahce´nin Türk oyuncu sattigini görmedim ben bugüne kadar.

Adamlari öyle asiliyorlar ki, ayrilmayi düsünmüyorlar bile. Bizimkiler de "Avrupa Avrupa" diye zirvaliyor.

Gercekten sinirlenmemek elde degil. Türk oyuncularin yabancilarin kalitesine yakin degilse, Nani´yi de alsan, Messi´yi de alsan fayda etmez

Kimseyi sattığımız yok başkan, bi sakin ol hele, AMK'nın başka gazetelerden copy paste yaptığı bi haber yüzünden başkana demediğini bırakmadın. Bizimde şu güne kadar sattığımız yerli bi oyuncu yok zaten, bi Arda olayı var ama o da kendisi zorla gitmek istedi. Biraz sakin olup görelim gelişmeleri, ondan sonra daha kesin konuşulur. Sonradan pişman olacağımız şeyler söylememekte yarar var.

git al eren derdiyoku ve artun akçakını sonra sat burağı..böyle saçmalık olur mu ya..

Bu iş yalan bence ama habere göre yorum yaparsak kimse burak ın birden 900 bin euro zam istemesini konuşmamış :o

Ya zaten burak ıtalya lıgıne gıderse kepaze olur orda yanı.

Burak kendisi gitmek istiyorsa "arda gibi" tutmak bizim ayibimiz olur. Gitmek isteyene dur demiyeceksin

Burak defansı ve sağ kanadı güçlü bir cimbom da kapasitesini en az %30 artırır. Bu da en az lig+cl = 40+ gol yapar.

seneye de 2,5-3 M€ değil 3.5+ M€ ile oynar avrupa da.

Aklını kullanması lazım.

Bu iş yalan bence ama habere göre yorum yaparsak kimse burak ın birden 900 bin euro zam istemesini konuşmamış :o

900 fazla ama biraz zam yapsak haktır Sneijde 3.2 Drogba 4 Hamit 2.9 Riera 2.9 Melo 2.9 alıyor Burak 2.3 alıyoren azından onuda 2.9 a çıkarsak Selçukla beraber yapılması gereken budur Selçuk 2 senedir bel kemiği takımın Burak bu sene sırtlayan 3.2 ister 2.9da anlaşırdık.

Burak ı alan bu yönetim neden laf sokuyosunz ki bilip bilmeden .

Eğer Burak sadece 15'e hem de Fiorentina'ya gidiyorsa Ünal Aysal'ı da birlikte götürsün başkan olarak

BRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 1m

SON DAKİKA-Ünal Aysal: "Burak için Fiorentina'dan bana ulaşan bir teklif yok.. Başkanları da beni aramadı.. Dolayısıyla henüz haberim yok.."

SON DAKİKA-Ünal Aysal: "Burak için Fiorentina'dan bana ulaşan bir teklif yok.. Başkanları da beni aramadı.. Dolayısıyla henüz haberim yok.."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt