Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
cok iyi oyuncu ama almak zor gelmezler bu emre can icinde gecerli
cok iyi oyuncu ama almak zor gelmezler bu emre can icinde gecerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu almanya u19 daki çocuk dimi?? sürekli gol atan ?? izledim çok fena bi yetenek
Önce üslubuna dikkat et lütfen.. Ayrıca ne biliyosun gitmeyeceğini..
Yönetimin yapacağı çok basit 2 olay var, Arda ve Gökhan İnler'i ne pahasına olursa olsun kadroya katmak ve bu dansözlerin nasıl kıvırdığını izlemek.
Michel Seydoux, : Fenerbahce Klubu Bize 10 Mılyon Euro + Stoch Teklif Etti Ama Chedjou Bana GALATASARAY Benı Cok Istedı Izın Verırsen Gitmek İsterim CL Oynamak İstiyorum Dedi Bende İzin Verdim Hayırlı Olsun..
Yönetimin yapacağı çok basit 2 olay var, Arda ve Gökhan İnler'i ne pahasına olursa olsun kadroya katmak ve bu dansözlerin nasıl kıvırdığını izlemek.
Michel Seydoux, : Fenerbahce Klubu Bize 10 Mılyon Euro + Stoch Teklif Etti Ama Chedjou Bana GALATASARAY Benı Cok Istedı Izın Verırsen Gitmek İsterim CL Oynamak İstiyorum Dedi Bende İzin Verdim Hayırlı Olsun..
sanane , asil sen nerden biliyon gidecegini
Değmezsin brader.. Yoluna bak..
valla bizim transfer stratejimizi etkiler mi bilmem ama geciktireceği kesin bu TMSF olayının...
anında dönerler söylediklerinden, sadece 2 transfere bakar bu iş