Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Michel Seydoux, : Fenerbahce Klubu Bize 10 Mılyon Euro + Stoch Teklif Etti Ama Chedjou Bana GALATASARAY Benı Cok Istedı Izın Verırsen Gitmek İsterim CL Oynamak İstiyorum Dedi Bende İzin Verdim Hayırlı Olsun..

Michel Seydoux, : Fenerbahce Klubu Bize 10 Mılyon Euro + Stoch Teklif Etti Ama Chedjou Bana GALATASARAY Benı Cok Istedı Izın Verırsen Gitmek İsterim CL Oynamak İstiyorum Dedi Bende İzin Verdim Hayırlı Olsun..

Vay anasını Seydoux hayırlı olsun mu demiş? :D :D

valla bizim transfer stratejimizi etkiler mi bilmem ama geciktireceği kesin bu TMSF olayının...

hic bir sey olmaz. paralar aynen devam ödenir hata daha hizli. 2-3 sene denetleme icinde yürütülür ve sonra istenildigi gibi yürümüse satililisa cikarilir büyük sirket tmsf tarafindan. yönetm yolu bu cekildeymis her zaman bu tarz olaylarda.

Chedjou arda gökhan inler gelsin bu takıma zaten başka takviyeye gerek kalmaz bence hepside olacak transferler

Daha 1 sene mi 2 sene önce mi ne Türkiye'nin en zenginleri listesinde 1. değil miydi? Nasıl oldu da bu hale geldi ki şirketi?

emenike ve bir tane yabancı daha gelsin hemen kaldırılsın derler sınır

Alper potuk transferi olmasaydı yabancı sınırının kalkması için ellerinden ne geliyorsa yapacaklardı işte bunlar bu kadar dönek bir topluluk. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt